Meciul dintre Viitorul Constanța și Academica Clinceni, din runda a 9-a a playout-ului din Liga 1, ar fi trebuit să înceapă astăzi, de la ora 18:00. Planurile celor două echipe au fost complet date peste cap, după ce 7 teste pentru Covid-19 ale jucătorilor lui Gică Hagi au fost declarate neconcludente. În final, s-a luat decizia ca duelul de la Ovidu să fie amânat pentru mâine (ora 15:00).
Imediat după decizia oficialilor, Sorin Paraschiv a oferit o declarație, arătându-și nemulțumirea.

Sorin Paraschiv: "Nu mi se par normale câteva lucruri"

Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ZI
Team-managerul celor de la Academica Clinceni consideră că jucătorii săi nu au nicio vină, iar acest lucru n-ar fi trebuit să se întâmple:
"Nu este vina noastră că nu le-au venit rezultatele testelor. Nici nouă nu ne convine să stăm o seară. Cert este că vom juca mâine la ora 15:00. Va fi mai greu cu cazarea. Trebuie să dăm telefon la hotelul din Constanța, să vedem dacă mai sunt locuri. Îi lăsăm pe domnii de la Ligă să vedem ce decid, dar nu mi se par normale câteva lucruri.
Trebuiau luate măsuri din timp, noi am făcut testele miercuri și până ieri am avut rezultatele. Va fi foarte cald mâine la ora meciului, trebuie să ne adunăm și să ne gândim ce vom face.", a spus Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54