Viitorul a deblocat tabela în minutul 27, după ce Andrei Peteleu și-a trimis elegant mingea în proprie poartă. Echipa lui Gică Hagi a mai lovit o dată în prima repriză, prin super-execuția lui Cosmin Matei. Mijlocașul de 28 de ani a prins un șut excepțional cu exteriorul de la 25 de metri, direct în vinclul porții lui Arlauskis. Tot Viitorul a fost echipa mai inspirată și după pauză, iar Rivaldinho și-a trecut în cont al treilea gol în acest sezon. Brazilianul a profitat de o eroare a defensivei CFR-ului și a făcut 3-0 în minutul 57.
Culio a reușit golul de onoare pentru campioana României, după faultul portarului Căbuz. Argentinianul a transformat din penalty cu o scăriță de mare clasă, dar care n-a schimbat soarta partidei. După victoria de duminică, Viitorul a egalat-o pe CFR Cluj la puncte (24). Echipa antrenată de Dan Petrescu rămâne în continuare lider în Liga 1, datorită golaverajului mai bun.
https://i.eurosport.com/2019/10/07/2692209.jpg
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24

Hagi: "CFR e o echipă foarte bună! Joacă din trei în trei zile!"

La finalul meciului de la Ovidiu, Gică Hagi l-a felicitat pe Dan Petrescu pentru capacitatea de efort a jucătorilor săi. Hagi a recunoscut că strategia sa a dat roade contra CFR-ului:
"Dan are o echipă foarte bună, joacă din trei în trei zile și acest lucru s-a văzut! Știam că jucăm cu o echipă europeană și am tratat meciul foarte bine. Am fost inspirat în alegerile pe care le-am făcut, mai ales că am băgat mulți jucători de atac.
Am avut un singur închizător. Strategia a fost bună, ce să mai! Suntem la egalitate de puncte cu CFR, suntem în față, după ce am vândut cei mai buni jucători în vară. Stăm bine!”, a declarat Gică Hagi după meci.
Antrenorul Viitorului i-a lăudat pe Cosmin Matei și Rivaldinho pentru evoluțiile bune din derby-ul cu CFR Cluj:
”Matei avea nevoie de golul acesta. Nu l-am învățat eu, că nu am avut timp. Este un jucător foarte bun, un căpitan, chiar dacă a venit de puțin timp la echipă. Am vorbit cu el și nu mai avea prospețime. L-am avut pe Căbuz, un portar foarte bun, aflat în mare formă. La fel, Rivaldinho e un jucător fantastic. Mă bucur că am reușit să-l luăm, este foarte important pentru mine!”, a mai spus Hagi după victoria de la Ovidiu.
https://i.eurosport.com/2019/10/07/2692212.jpg

Dan Petrescu: "E cea mai proastă primă repriză de când sunt eu la CFR!"

Învins de Celtic Glasgow în această săptămână în UEFA Europa League, Dan Petrescu a fost dezamăgit și de meciul făcut de jucătorii săi contra Viitorului:
"E cea mai proastă primă repriză de când sunt eu la CFR. E și meritul Viitorului că a pregătit acest meci timp de o săptămână. E greu să stai prin aeroporturi și avioane. Poate cu altă echipă puteai să câștigi, dar cu Viitorul nu!
Am schimbat toată echipa. La 3-0 am avut niște ocazii rarisime. Atitudine a fost, dar jucătorii nu puteau să alerge. Nu e ușor să stai prin avioane, pe drumuri. Am făcut un singur antrenament, abia ieri. Arlauskis a jucat accidentat tot meciul și am riscat cu el.", a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu Viitorul.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24