Viitorul și Dinamo aveau nevoie de puncte ca de aer în contextul luptei acerbe pentru rămânerea în prima ligă, însă în prima repriză cele 2 formații au preferat să se anihileze reciproc.
După pauză, dinamoviștii au fost mai motivați și au reușit să deschidă scorul în minutul 63, prin Jonathan Morsay, care a marcat cu un șut la colțul scurt din interiorul careului. Peste doar 3 minute, Babunski putea egala, dar bara la salvat pe Eșanu. Șablonul "ocaziile se răzbună" s-a potrivit perfect în această partidă, deoarece Dinamo a făcut 2-0 în minutul 73. Albentosa a profitat de o minge bâlbâită de apărare gazdelor și a marcat lejer din apropierea porții.
Viitorul s-a aruncat în atac și după o mare ocazie ratată de Boboc, echipa de la malul mării a redus din diferență în minutul 88, prin brazilianul Jo Santos, care a fructificat o centrare ideală a lui Romario Benzar. Pe final, Viitorul a încercat să egaleze, dar nu și-a mai creat nicio mare ocazie și s-a terminat 2-1 pentru Dinamo, rezultat care face și mai palpitantă lupta pentru rămânerea în Liga 1.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Pe lângă punctele obținute, dinamoviștii vor intra și în posesia unei prime consistente, promisă de suporteri înaintea partidei de la Ovidiu.

Dinamo speră la salvarea directă

În urma acestui succes, Dinamo a ajuns la 21 de puncte și a urcat pe locul 8 din play-out. Echipa lui Dusan Uhrin are 4 puncte peste Poli Iași și 2 peste FC Hermannstadt. Cu 4 etape rămase de disputat din acest sezon, "câinii" speră la salvarea directă de la retrogradare, diferența față de FC Voluntari, prima echipă aflată peste linia retrogradării, fiind de numai 2 puncte.
În schimb, pentru Viitorul situația se agravează. Echipa patronată de Hagi este pe locul 7 în play-out, una care duce la baraj pentru rămânerea în prima ligă. În etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare cu Poli Iași, în timp ce Viitorul va juca, tot în deplasare, cu FC Hermannstadt.
Clasament play-out
  • 1. Chindia Târgoviște 33 de puncte
  • 2. FC Argeș 28 de puncte
  • 3. Gaz Metan Mediaș 25 de puncte
  • 4. UTA 25 de puncte
  • 5. Astra Giurgiu 24 de puncte
  • 6. FC Voluntari 23 de puncte
  • 7. Viitorul 22 de puncte
  • 8. Dinamo 21 de puncte
  • 9. FC Hermannstadt 19 puncte
  • 10. Poli Iași 19 puncte
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59