Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul - Dinamo 2-1. Contra, la a 5-a înfrângere la rând, e aproape de demitere

Cristian Mihală

Publicat 08/11/2020 la 22:52 GMT+2

Dinamo își continuă parcursul dezastruos în Liga 1. Formația lui Contra a ajuns la a 5-a înfrângere consecutivă, după ce a pierdut pe terenul Viitorului, scor 1-2.

Viitorul - Dinamo 2-1

Credit imagine: Eurosport

Din septembrie, "câinii" nu au mai învins pe nimeni. Eșecuri cu UTA, FCSB, Craiova și Sepsi pentru formația lui Contra, care spera ca partida împotriva formației lui Hagi să fie un nou început.
Nu a fost așa, deși trupa din Ștefan cel Mare a arătat mai articulat decât în precedentele dispute.
După o primă repriză echilibrată, gazdele au avut un start de a doua parte fulminant, marcând de două ori, prin Dobrosavlevici și Luckassen. Dinamo și-a revenit din pumni și a redus din handicap, grație reușitei lui Borja, și, în ciuda faptului că a dominat pe final, nu a mai reușit să înscrie și să smulgă o remiză.

Contra, aproape de demiterea de la Dinamo

Văzut ca un salvator al echipei, Cosmin Contra nu găsește soluția ieșirii din criză și scaunul său se clatină tot mai serios. Dinainte de partida de etapa trecută Cortacero îi transmisese clar că, dacă echipa nu își revine, va trage linie și va lua decizii radicale.
După 10 partide disputate din Liga 1, Viitorul e pe 6, cu 16 puncte (la 8 puncte distanță de primele două locuri, ocupate de FCSB și Craiova). Dinamo e pe loc retrogradant, 15, doar Astra fiind sub formația din Ștefan cel Mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo