Din septembrie, "câinii" nu au mai învins pe nimeni. Eșecuri cu UTA, FCSB, Craiova și Sepsi pentru formația lui Contra, care spera ca partida împotriva formației lui Hagi să fie un nou început.
Nu a fost așa, deși trupa din Ștefan cel Mare a arătat mai articulat decât în precedentele dispute.
După o primă repriză echilibrată, gazdele au avut un start de a doua parte fulminant, marcând de două ori, prin Dobrosavlevici și Luckassen. Dinamo și-a revenit din pumni și a redus din handicap, grație reușitei lui Borja, și, în ciuda faptului că a dominat pe final, nu a mai reușit să înscrie și să smulgă o remiză.
Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut aunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 2 ORE

Contra, aproape de demiterea de la Dinamo

Văzut ca un salvator al echipei, Cosmin Contra nu găsește soluția ieșirii din criză și scaunul său se clatină tot mai serios. Dinainte de partida de etapa trecută Cortacero îi transmisese clar că, dacă echipa nu își revine, va trage linie și va lua decizii radicale.
După 10 partide disputate din Liga 1, Viitorul e pe 6, cu 16 puncte (la 8 puncte distanță de primele două locuri, ocupate de FCSB și Craiova). Dinamo e pe loc retrogradant, 15, doar Astra fiind sub formația din Ștefan cel Mare.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03