Din septembrie, "câinii" nu au mai învins pe nimeni. Eșecuri cu UTA, FCSB, Craiova și Sepsi pentru formația lui Contra, care spera ca partida împotriva formației lui Hagi să fie un nou început.
Nu a fost așa, deși trupa din Ștefan cel Mare a arătat mai articulat decât în precedentele dispute.
După o primă repriză echilibrată, gazdele au avut un start de a doua parte fulminant, marcând de două ori, prin Dobrosavlevici și Luckassen. Dinamo și-a revenit din pumni și a redus din handicap, grație reușitei lui Borja, și, în ciuda faptului că a dominat pe final, nu a mai reușit să înscrie și să smulgă o remiză.
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11

Contra, aproape de demiterea de la Dinamo

Văzut ca un salvator al echipei, Cosmin Contra nu găsește soluția ieșirii din criză și scaunul său se clatină tot mai serios. Dinainte de partida de etapa trecută Cortacero îi transmisese clar că, dacă echipa nu își revine, va trage linie și va lua decizii radicale.
După 10 partide disputate din Liga 1, Viitorul e pe 6, cu 16 puncte (la 8 puncte distanță de primele două locuri, ocupate de FCSB și Craiova). Dinamo e pe loc retrogradant, 15, doar Astra fiind sub formația din Ștefan cel Mare.
Fotbal
Dinu, o scenă
02/08/2022 LA 06:03
Fotbal
Burcă, măsuri dure înainte de startul lui Dinamo în campionat: "Trebuie să-i resuscitez pe jucători"
30/07/2022 LA 12:18