Liga 1 continuă să sufere din cauza pandemiei de COVID-19. Un nou meci a fost amânat din cauza coronavirusului. Este vorba despre Viitorul Constanța - FC Hermannstadt, partidă care trebuia să se dispute duminică (6 decembrie), de la ora 18:00
Partida de la Ovidiu a fost amânată, conform regulamentului, după ce Hermannstadt a anunțat că 15 persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv cu COVID.

Meciul Viitorul - Hermannstadt, amânat din cauza coronavirusului

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM O ZI
Dintre cele 15 persoane infectate de la Hermannstadt, 10 sunt jucători. În prezent, toți cei 15 sibieni se află în izolare și urmează tratamentul recomandat de DSP.
"Din păcate, la ultimele testări COVID-19 efectuate în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, au fost depistate 15 persoane pozitive din care 10 fotbaliști și 5 membri ai staff-ului A.F.C.Hermannstadt. La aceștia se adaugă și celelalte cazuri înregistrate la testarea precedentă.
În prezent, atât fotbaliștii cât și membrii staff-ului FCH depistați pozitiv se află în izolare și au început tratamentul recomandat de specialiștii DSP", se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadat, pe site-ul oficial.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32