Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul - Hermannstadt, amânat din cauza coronavirusului! Sibienii au anunțat 15 infectați

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/12/2020 la 13:29 GMT+2

Meciul dintre Viitorul Constanța și FC Hermannstadt, programat duminică (ora 18:00), în etapa a 12-a din Liga 1, a fost amânat din cauza coronavirusului.

CFR Cluj - Hermannstadt 1-0

Credit imagine: Eurosport

Liga 1 continuă să sufere din cauza pandemiei de COVID-19. Un nou meci a fost amânat din cauza coronavirusului. Este vorba despre Viitorul Constanța - FC Hermannstadt, partidă care trebuia să se dispute duminică (6 decembrie), de la ora 18:00
Partida de la Ovidiu a fost amânată, conform regulamentului, după ce Hermannstadt a anunțat că 15 persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv cu COVID.

Meciul Viitorul - Hermannstadt, amânat din cauza coronavirusului

Dintre cele 15 persoane infectate de la Hermannstadt, 10 sunt jucători. În prezent, toți cei 15 sibieni se află în izolare și urmează tratamentul recomandat de DSP.
"Din păcate, la ultimele testări COVID-19 efectuate în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, au fost depistate 15 persoane pozitive din care 10 fotbaliști și 5 membri ai staff-ului A.F.C.Hermannstadt. La aceștia se adaugă și celelalte cazuri înregistrate la testarea precedentă.
În prezent, atât fotbaliștii cât și membrii staff-ului FCH depistați pozitiv se află în izolare și au început tratamentul recomandat de specialiștii DSP", se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadat, pe site-ul oficial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo