Viitorul Constanța - Dinamo 1-0. Echipa pregătită de Gică Hagi s-a impus la Ovidiu prin golul marcat de Virgil Ghiță. În urma rezultatului de aseară, Dinamo rămâne pe ultimul loc în playout, cu 5 înfrângeri în 5 meciuri. Cu 3 înfrângeri consecutive de când a fost instalat pe banca "câinilor" (2 în Liga 1 și 1 în Cupa României), Adrian Mihalcea a încasat o nouă lovitură aseară.
Dinamo s-a văzut condusă după numai 17 minute, când Ghiță a reluat cu capul în plasă, de la prima bară, cornerul executat de Andrei Ciobanu. În ciuda faptului că jucătorii lui Dinamo au avut multe ocazii de poartă, scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei. După 5 etape disputate în playout, Dinamo se află pe ultimul loc, la 4 puncte depărtare de salvarea de la retrogradare, dar cu 2 meciuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, Viitorul se menține pe primul loc în playout, cu un avans de 7 puncte față de FC Voluntari, revelația sezonului, după numirea lui Mihai Teja.

Directorul lui Dinamo i-a stabilit viitorul lui Adrian Mihalcea

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Bogdan Bălănescu, directorul general al roș-albilor, a vorbit despre situația lui Mihalcea la Dinamo. Astfel, șefii i-au dat asigurări lui Adrian Mihalcea că nu va fi concediat, în ciuda rezultatelor dezastruoase înregistrate de la instalare: "Nu se pune problema înlocuirii lui Adrian Mihalcea! Nici nu știu de unde a apărut discuția asta! Echipa a avut o atitudine foarte buna aseară, tot lotul e unit și îi e fidel antrenorului”, a afirmat Bălănescu pentru Gazeta.
În orice caz, dinamoviștii sunt convinși de faptul că prestațiile arbitrilor au contribuit la situația actuală din clasament. Un penalty în meciul cu Sepsi (1-3) și eliminarea „la limita” a lui Ioan Filip cu Voluntari (0-1) sunt fazele pe care staff-ul le considera vinovate. La Dinamo a fost adus și un psiholog pentru a gestiona situația din prezent a echipei.
"Am apelat la psiholog pentru a ieși din starea asta. Jucătorii au calitate, dar au nevoie de moral pentru a ieși din starea asta. Vom încerca să refacem moralul băieților", a mai spus tehnicianul lui Dinamo, după înfrângerea cu Viitorul.

Liga 1 | Clasamentul din playout, după 7 etape

  • 7. Viitorul 34p (7 meciuri)
  • 8. FC Voluntari 27p (7 meciuri)
  • 9. Academica Clinceni 26p (7 meciuri)
  • 10. Sepsi 24p (7 meciuri)
  • 11. Hermannstadt 21p (6 meciuri)
  • 12. Poli Iași 18p (7 meciuri)
  • 13. Chindia Târgoviște 17p (6 meciuri)
  • 14. Dinamo 17p (5 meciuri)
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26