Marius Bilașco, oficialul campioanei României, a lămurit situația incertă din Gruia, asigurând că Dan Petrescu își va duce la bun sfârșit contractul scadent în 2022.
Întreaga polemică a început la finalul meciului pierdut de CFR în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, la începutul lunii. "Super Dan" a criticat aspru deciziile de arbitraj și s-a plâns că nu deține lotul de jucători pe care și l-ar fi dorit.
Apoi, Dan Petrescu a anunțat că va pleca de la CFR după meciul cu AS Roma din Europa League.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem vreo șansă. După meciul cu Roma vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.
Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.", declara Dan Petrescu, după meciul cu Gaz Metan.

Marius Bilașco: "Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj!"

Între timp lucrurile s-au calmat în Gruia, iar Marius Bilașco a anunțat că nu se pune problem ca Dan Petrescu să plece de la campioana României înainte de 2022.
În același timp, oficialul lui CFR a declarat că n-au existat discuții despre o posibilă plecare a lui "Super Dan" la o echipă din zona Golfului:
"Dan Petrescu a avut nevoie de pauză, numai că declarația lui a lăsat loc de interpretări. Chiar eram lângă el la interviul de după meci, n-a spus vreodată că pleacă, a spus că are nevoie de pauză. 'Dacă voi pleca, vreau să mă despart în condiții amiabile', așa a zis.
Normal, a revenit la echipă, a avut pauză, cum au avut toți jucătorii. E la antrenamente, da. Au mai fost discuții cu clubul, dar astea sunt discuțiile noastre interne, iar lucrurile sunt cât se poate de normale. Echipa s-a antrenat, el e la antrenamente, pregătim săptămâna de dinaintea meciului cu UTA Arad.
Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul este până în 2022. La CFR Cluj, lucrurile sunt pe făgașul normal, am avut o perioadă grea, dar n-aș mai vrea să discutăm despre ce a fost. Suntem înaintea unor partide importante și vrem să gestionăm foarte bine această perioadă.
Nu, n-a fost vreoo discuție (n.r - referitoare la o ofertă din Arabia Saudită pentru Dan Petrescu). Sunt convins că această discuție exista dacă era și oferta. Eu nu cred că există oferta, pentru că nu e nimic concret, nu s-a discutat vreodată despre așa ceva", a declarat Marius Bilașco, pentru Digisport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11