Marius Bilașco, oficialul campioanei României, a lămurit situația incertă din Gruia, asigurând că Dan Petrescu își va duce la bun sfârșit contractul scadent în 2022.

Întreaga polemică a început la finalul meciului pierdut de CFR în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, la începutul lunii. "Super Dan" a criticat aspru deciziile de arbitraj și s-a plâns că nu deține lotul de jucători pe care și l-ar fi dorit.

Romanian Liga I
Rămași fără medic, dinamoviștii au improvizat la ultimul antrenament! Imaginea zilei
ACUM 5 ORE

Apoi, Dan Petrescu a anunțat că va pleca de la CFR după meciul cu AS Roma din Europa League.

"Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem vreo șansă. După meciul cu Roma vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.

Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.", declara Dan Petrescu, după meciul cu Gaz Metan.

Marius Bilașco: "Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj!"

Între timp lucrurile s-au calmat în Gruia, iar Marius Bilașco a anunțat că nu se pune problem ca Dan Petrescu să plece de la campioana României înainte de 2022.

În același timp, oficialul lui CFR a declarat că n-au existat discuții despre o posibilă plecare a lui "Super Dan" la o echipă din zona Golfului:

"Dan Petrescu a avut nevoie de pauză, numai că declarația lui a lăsat loc de interpretări. Chiar eram lângă el la interviul de după meci, n-a spus vreodată că pleacă, a spus că are nevoie de pauză. 'Dacă voi pleca, vreau să mă despart în condiții amiabile', așa a zis.

Normal, a revenit la echipă, a avut pauză, cum au avut toți jucătorii. E la antrenamente, da. Au mai fost discuții cu clubul, dar astea sunt discuțiile noastre interne, iar lucrurile sunt cât se poate de normale. Echipa s-a antrenat, el e la antrenamente, pregătim săptămâna de dinaintea meciului cu UTA Arad.

Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul este până în 2022. La CFR Cluj, lucrurile sunt pe făgașul normal, am avut o perioadă grea, dar n-aș mai vrea să discutăm despre ce a fost. Suntem înaintea unor partide importante și vrem să gestionăm foarte bine această perioadă.

Nu, n-a fost vreoo discuție (n.r - referitoare la o ofertă din Arabia Saudită pentru Dan Petrescu). Sunt convins că această discuție exista dacă era și oferta. Eu nu cred că există oferta, pentru că nu e nimic concret, nu s-a discutat vreodată despre așa ceva", a declarat Marius Bilașco, pentru Digisport.

Romanian Liga I
Cornel Dinu, fascinat de un jucător de la FCSB: "Uitaţi-vă ce calitate are!"
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Transfer de titlu pentru Craiova! Vine fotbalistul pentru care s-au bătut FCSB şi CFR
ACUM 17 ORE