Conflictul ar fi izbucnit săptămâna trecută, în momentul în care Petrescu le-a propus tuturor jucătorilor de la CFR, conform deciziei conducerii, să renunțe la următoarele două salarii pentru ca echipa să poată trece cu bine peste criza financiară. Potrivit Gazetei Sporturilor, toată lumea ar fi acceptat ideea, mai puțin Țucudean.
"Mie nu mi se pare normală ideea", a spus atacantul. Replica l-a înfuriat teribil pe Dan Petrescu.
Într-un interviu oferit pentru DigiSport, directorul sportiv de la CFR, Bogdan Mara, a explicat situația actuală de la club, asigurând că Dan Petrescu nu se gândește să scape de Țucudean:
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM O ORĂ
Dan este cel care a insistat cel mai mult sa fie adus Ţucudean de la Viitorul. Îl apreciază în continuare, iar când a plecat în China a vrut să îl ia cu el, dar Ţucudean nu a vrut să plece. Dan a rămas şi fără transferuri pentru că l-a aşteptat pe el. Până să aibă probleme medicale a jucat mereu! A revenit, dar n-a mai fost titular pentru că nu era refăcut complet, dar acum e apt 100% și Dan ne-a spus ce vrea să facă cu el, îl vrea în continuare. | Bogdan Mara

Țucudean, dublu campion al României cu CFR

Clujenii l-au cumpărat pe Țucudean în iarna anului 2018 de la Viitorul, în schimbul sumei de 500.000 euro, și i-au oferit un salariu de 15.000 euro pe lună. În cele 62 de apariții, Țucudean a marcat 27 de goluri pentru CFR și a pus umărul la cucerirea a 3 trofee: 2 titluri de campioană și o Supercupă a României.
De-a lungul carierei, Țucudean a mai evoluat pentru UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș și Pandurii.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41