Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul ratează pentru prima oară play-off-ul! Câți bani pierde Hagi

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/02/2020 la 18:28 GMT+2

Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, nu s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 pentru prima oară în istoria clubului.

Gheorghe Hagi

Credit imagine: AA

Viitorul nu a reușit să se impună pe teren propriu cu penultima clasată, Academica Clinceni, remizând 0-0. Astfel, echipa lui Gică Hagi a încheiat sezonul regulat pe poziția a șaptea, ratând pentru prima oară play-off-ul Ligii 1. Cele două poziții de play-off care au fost în joc până în ultima etapă au fost ocupate de Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș.
Astra Giurgiu a revenit spectaculos și a scos un egal, 2-2, pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe după reușitele lui Fatai (min 66) și Denis Alibec (min 68 din penalty). De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața lui Dinamo cu 1-0 grație golului înscris de Nicolao Dumitru în minutul 14. Drept urmare, echipa lui Edi Iordănescu ajunge în premieră în play-off-ul Ligii 1.

Câți bani pierde Gică Hagi după ieșirea din play-off

Sezonul trecut, Viitorul a încheiat play-off-ul pe poziția a treia în clasament. Drept urmare, echipa lui Hagi a încasat 3,3 milioane de euro. După ratarea în premieră a play-off-ului în acest sezon, Viitorul ar putea primi în cel mai bun caz - dacă va încheia pe primul loc play-out-ul - suma de 2,2 milioane de euro. O pierdere așadar pentru Gică Hagi de 1,1 milioane de euro, o sumă consistentă pentru o echipă de Liga 1.

Clasament play-off înainte de CFR Cluj - Craiova

1. CFR Cluj 49p
2. Universitatea Craiova 46p
3. FCSB 44p
4. Gaz Metan 43p
5. Astra Giurgi 42p
6. FC Botoșani 42p
FC Botoșani - Poli Iași se va juca luni de la 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo