Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul - Sepsi 3-3. Meci superb la Ovidiu! Oaspeții au revenit de 3 ori pe tabelă

Cosmin Cioboata

Actualizat 26/01/2021 la 17:58 GMT+2

Viitorul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe au fost protagonistele unui meci spectaculos la Ovidiu, în etapa a 19-a din Liga 1. Oaspeții au fost conduși de 3 ori de trupa lui Mircea Rednic, dar de fiecare dată au reușit să revină pe tabelă, iar partida s-a încheiat cu o remiză, scor 3-3.

Viitorul Constanța

Credit imagine: facebook

Viitorul a deschis scorul în duelul cu Sepsi încă din minutul 8. Cosmin Matei a reluat din voleu spre poartă, din preajma careului mic, iar șutul său a fost respins defectuos de goalkeeper-ul oaspeților. Kevin Luckassen s-a aflat la momentul și locul potrivit și a îndeplinit o simplă formalitate, din câțiva metri de poartă.
Trupa lui Leo Grozavu a restabilit egalitatea în minutul 18, după o gafă uriașă a lui Artean. Mijlocașul Viitorului s-a complicat în fața a doi adversari, a fost deposedat la 20 de metri de propria poartă, iar Eder Gonzalez l-a învins pe Cojocaru cu un șut lângă bară.
Luckassen a lovit din nou înainte de pauză, după o fază personală superbă. Atacantul olandez a fentat un adversar și a finalizat cu un șut în vinclu, dintr-un unghi incomod.
Sepsi a ieșit mai montată de la vestiare și a obținut un penalty în minutul 47, după o nouă greșeală a lui Artean. De această dată, mijlocașul gazdelor l-a faultat în careu pe Gonzalez, iar arbitrul Horațiu Feșnic a dictat lovitură de la 11 metri. Mitrea a transformat cu un șut plasat.

Viitorul - Sepsi 3-3. Oaspeții au fost conduși de 3 ori, dar au revenit pe tabelă de fiecare dată

În minutul 82 a sosit rândul Viitorului să primească penalty. Grădinaru a fost faultat în careu de Gonzalez, iar trupa lui Mircea Rednic a primit șansa să revină pe tabelă. Ciobanu și-a asumat responsabilitatea și a marcat de la punctul cu var, cu un șut în stânga portarului.
Sepsi n-a renunțat la luptă și a revenit din nou pe tabelă. Trupa lui Grozavu a smuls un punct în prelungirile meciului. Safranko a reluat excelent cu capul, după o centrare expediată de Dumitrescu.
S-a încheiat 3-3 la Ovidiu, după un meci spectaculos propus de Viitorul și Sepsi. În urma rezultatului din această după-amiază, Viitorul se află pe locul 8 în Liga 1, la 2 puncte sub zona playoff-ului. De cealaltă parte, Sepsi se menține pe poziția a 4-a, la 9 puncte în spatele liderului FCSB.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo