Viitorul a deschis scorul în duelul cu Sepsi încă din minutul 8. Cosmin Matei a reluat din voleu spre poartă, din preajma careului mic, iar șutul său a fost respins defectuos de goalkeeper-ul oaspeților. Kevin Luckassen s-a aflat la momentul și locul potrivit și a îndeplinit o simplă formalitate, din câțiva metri de poartă.
Trupa lui Leo Grozavu a restabilit egalitatea în minutul 18, după o gafă uriașă a lui Artean. Mijlocașul Viitorului s-a complicat în fața a doi adversari, a fost deposedat la 20 de metri de propria poartă, iar Eder Gonzalez l-a învins pe Cojocaru cu un șut lângă bară.
Luckassen a lovit din nou înainte de pauză, după o fază personală superbă. Atacantul olandez a fentat un adversar și a finalizat cu un șut în vinclu, dintr-un unghi incomod.
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 6 ORE
Sepsi a ieșit mai montată de la vestiare și a obținut un penalty în minutul 47, după o nouă greșeală a lui Artean. De această dată, mijlocașul gazdelor l-a faultat în careu pe Gonzalez, iar arbitrul Horațiu Feșnic a dictat lovitură de la 11 metri. Mitrea a transformat cu un șut plasat.

Viitorul - Sepsi 3-3. Oaspeții au fost conduși de 3 ori, dar au revenit pe tabelă de fiecare dată

În minutul 82 a sosit rândul Viitorului să primească penalty. Grădinaru a fost faultat în careu de Gonzalez, iar trupa lui Mircea Rednic a primit șansa să revină pe tabelă. Ciobanu și-a asumat responsabilitatea și a marcat de la punctul cu var, cu un șut în stânga portarului.
Sepsi n-a renunțat la luptă și a revenit din nou pe tabelă. Trupa lui Grozavu a smuls un punct în prelungirile meciului. Safranko a reluat excelent cu capul, după o centrare expediată de Dumitrescu.
S-a încheiat 3-3 la Ovidiu, după un meci spectaculos propus de Viitorul și Sepsi. În urma rezultatului din această după-amiază, Viitorul se află pe locul 8 în Liga 1, la 2 puncte sub zona playoff-ului. De cealaltă parte, Sepsi se menține pe poziția a 4-a, la 9 puncte în spatele liderului FCSB.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28
Romanian Liga I
Budescu se înțelesese cu Sepsi, dar s-a răzgândit! A fost prezentat la un alt club din Liga 1
18/01/2022 LA 09:40