Potrivit prosport.ro, Viitorul Constanța a ajuns la un acord cu echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor, pentru transferul atacantului Kevin Luckassen. Suma pe care o va încasa Viitorul în schimbul olandezului se apropie de 1 milion de €, ceea ce reprezintă o adevărată lovitură financiară pentru clubul constănțean, deoarece atacantul a semnat liver de contract în luna august a anului trecut.
Dan Petrescu l-a dorit insistent pe fotbalistul de 27 de ani, "Bursucul" anunțând încă de când a semnat cu Kayserispor că va transfera jucători noi. Luckassen a jucat 17 meciuri pentru Viitorul în acest sezon, reușind 7 goluri și o pasă decisivă.
Luckkasen a ajuns în România la începutul anului trecut, când a semnat din postura de jucător liber de contract cu Poli Iași. La finalul stagiuni trecute el nu și-a mai prelungit înțelegerea cu moldovenii și a semnat pe 2 ani cu Viitorul.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Crescut de Alkmaar, Luckassen a fost un tânăr foarte bine cotat, jucând și marcând pentru naționalele U18 și U19 ale Olandei. Din nefericire pentru el, nu a apucat să debuteze la prima echipă a celor de la Alkmaar, iar înainte de ajunge în România s-a perindat pe la mai multe echipe modeste din Europa, precum Ross County, Slova Liberec, St, Polten, Northampton sau Almere City.
https://i.eurosport.com/2020/12/07/2950848.jpg

Viitorul, profit de peste 2 milioane de € în această iarnă

Dacă transferul lui Luckassen se va perfecta, veniturile Viitorului din vânzarea de jucători în această iarnă se vor rotunji considerabil.
Gruparea de la malul mării l-a cedat mai întâi pe Gabi Iancu la Akhmat Grozny, în prima ligă din Rusia, încasând 500.000 de € în schimbul său.
Mai apoi, căpitanul Virgil Ghiță a fost vândut la maghiarii de la Ferencvaros contra sumei de 800.000 de €. Dacă va mai încasa și pe atacantul olandez în jur de un milion de €, suma totală va depăși 2 milioane, ceea ce reprezintă un profit excelent, mai ales dacă ținem cont de vremurile dificile pe care le traversează fotbalul și societatea în general.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu emoții la Mioveni! Campioana României, ținută în șah de ultima clasată
13/11/2022 LA 17:58