Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul, victorie clară cu Sepsi, în etapa 17 din Liga 1. Grozavu, debut cu stângul la noul club

Cosmin Cioboata

Actualizat 26/11/2019 la 08:03 GMT+2

FC Viitorul a învins-o pe Sepsi, la Ovidiu, scor 4-1, în etapa cu numărul 17 din Liga 1. Oaspeții au evoluat în dublă inferioritate numerică încă din minutul 36.

viitorul - sepsi

Credit imagine: Eurosport

FC Viitorul a deschis scorul după doar patru minute, când Virgil Ghiță a reușit primul său gol al sezonului în urma unei lovituri cu capul din careu. Sepsi a revenit în joc grație reușitei lui Pavol Safranko, din minutul 27. În următoarele 10 minute, doi jucători de la formația oaspete au văzut cartonașul roșu. Răzvan Tincu și Rachid Bouhenna au părăsit terenul înainte de pauză pentru cumul de cartonașe galbene.
În partea secundă, Louis Munteanu, Rivaldinho și Cosmin Matei și-au trecut numele pe tabelă și au adus victoria pentru echipa pregătită de Gică Hagi.
În urma acestui rezultat, FC Viitorul se menține pe locul al doilea în Liga 1, cu 32 de puncte. De partea cealaltă, Sepsi Sfântu Gheorghe, care l-a avut pentru prima dată pe banca tehnică pe Leo Grozavu, a ajuns pe locul 11, cu 16 puncte. CFR rămâne lider în clasament, cu 34 de puncte adunate în 17 etape. Craiova lui Pițurcă încheie podiumul, la egalitate de puncte cu Astra.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo