La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Hermannstadt (sâmbătă, ora 20:30), antrenorul de 47 de ani a explicat cum i s-a schimbat viața de când a ajuns la FCSB și cum este privit de suporteri:
Viața mi s-a schimbat în bine. Mi-am dat seama că FCSB este o echipă foarte iubită în România. Am ajuns să găsesc suporteri în cele mai frumoase locuri, la mănăstiri, la biserici și în sătucuri cu oameni cu care poți povesti foarte mult timp. Te mișcă dragostea și atașamentul lor pentru echipă. Faptul că îi bagi în seamă contează enorm pentru ei.
Romanian Liga I
FCSB - Dinamo | Mesajul lui Vintilă înaintea derby-ului: ”Nu comentez ironiile dinamoviștilor”
07/10/2019 LA 11:42
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702126.jpg
Sursa: facebook.com/FCSBOfficial/

Vintilă: "Și o demitere poate fi benefică!"

După ce a pierdut calificarea în grupele UEFA Europa League împotriva celor de la Vitoria Guimaraes, Bogdan Vintilă a fost pus constant sub presiune. Totuși, acest lucru nu l-a oprit să își facă treaba și chiar el spune că oamenii nu se feresc să discute cu el când au ocazia:
Nu pot să spun că a fost cea mai bună decizie să vin la FCSB. O decizie bună a fost și când m-am căsătorit. Am avut multe decizii bune, fiecare a fost bună în felul ei pentru că m-a dezvoltat ca antrenor și, mai important, ca om. Până la urmă, și o demitere e benefică pentru că îți mai adaugă ceva la experiența de antrenor. Eu antrenez la fel cum am antrenat și la alte echipe, nu sunt diferit, nu sunt mai arogant. Este presiunea mult mai mare, dar în momentul în care faci ce îți place atunci trebuie să vină rezultatele.
FCSB va juca sâmbătă (ora 20:30) în deplasare cu FC Hermannstadt, în runda a 14-a din Liga 1.
Iată rezultatele FCSB-ului din ultimele partide:
  • Chindia Târgoviște - FCSB 1-2
  • FCSB - Dinamo 1-1
  • Academica Clinceni - FCSB 0-3
  • Metaloglobus - FCSB 0-2
  • FCSB - CFR Cluj 0-0
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10