Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vintilă, ca și dat afară de la FCSB! Conducerea i-a găsit un înlocuitor neașteptat

Cristian Mihală

Actualizat 07/07/2020 la 10:47 GMT+3

Bogdan Vintilă ar putea fi dat afară de la FCSB chiar astăzi. Conducerea vicecampioanei a înțeles, în sfârșit, că tehnicianul nu are niciun argument pentru a conduce o formație cu ambiții din Liga 1.

Bogdan Vintilă nu a demonstrat în nicio secundă că merită șansa de a antrena o echipă precum FCSB

Credit imagine: Eurosport

Venit la FCSB când formația era pe locul 11 în campionat, Vintilă a fost o alegere surprinzătoare. Până la un punct, pentru că șefii roș-albaștrilor au ales în ultima perioadă doar antrenori fără experiență, care pot fi ușor manipulați. Scopul era clar: aceștia ascultă fără să crâcnească vreo secundă ce jucători trebuie să introducă în teren și ce schimbări să facă.
Rezultatul a fost, evident, dezastruos, chiar dacă în primă fază FCSB a avut rezultate bune cu Vintilă. Elanul de la început al fotbaliștilor s-a pierdut total, Man&Co înțelegând că antrenorul nu e decât o unealtă care nu impune autoritate în vestiar.
În play-off, situația vicecampioanei e teribilă, mulți fiind de părere că FCSB practică în acest moment cel mai slab fotbal. În ultimele 5 partide din Liga 1, roș-albaștrii nu au bătut pe nimeni, pierzând de trei ori.

Vintilă, dat afară de la FCSB, Pintilii - interimar

Dacă în campionat lucrurile sunt compromise, FCSB nu vrea să rateze și singurul obiectiv rămas în acest sezon, cucerirea Cupei.
Roș-albaștrii sunt ca și calificați în finala competiției, după 3-0 în tur cu Dinamo, dar, dacă vor evolua precum în partidele de campionat, șansele în ultimul act al Cupei nu sunt neapărat unele foarte mari.
În acest context, Gazeta Sporturilor anunță azi că e foarte posibil ca Vintilă să fie demis de FCSB chiar înainte de partida contra "câinilor". Pintilii, fostul căpitan al vicecampioanei, e văzut drept înlocuitorul perfect, până la finalul sezonului.
Chiar dacă nu are experiență ca antrenor, Pinti cunoaște perfect vestiarul și e respectat de toți pentru ceea ce a făcut în cariera de jucător. Măcar din acest punct de vedere echipa ar avea de câștigat, pentru ca la finalul stagiunii șefii FCSB să găsească o soluție pe termen lung. Posibil de această dată să fie vorba de un antrenor cu un CV pe măsura pretențiilor, după ce în ultimii ani FCSB a fost în multe momente scena unui teatru al absurdului.
31 de partide a avut Vintilă pe banca FCSB. El s-a impus în doar 17 partide, echipa bifând 7 egaluri și 7 înfrângeri sub comanda sa.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo