Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Voiam să joace cu FCSB!" Reacția patronului FC Botoșani, după ce Rodriguez a fost depistat pozitiv

Irina Aldea

Publicat 30/06/2020 la 14:03 GMT+3

Mijlocaşul argentinian al echipei FC Botoşani și căpitanul echipei din play-off-ul Ligii 1, Jonathan Rodriguez, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Jonathan Rodriguez

Credit imagine: Eurosport

Căpitanul echipei FC Botoșani, Jonathan Rodriguez, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea caz de infectare la gruparea moldoveană. Echipa, care sâmbătă, 4 iulie 2020, va juca la București cu FCSB în Liga 1, de la ora 20:00, nu este afectată de acest caz. Rodriguez abia de la 1 iulie era în programul lui Marius Croitoru. Este al doilea caz de coronavirus de la gruparea moldoveană, după ce și doctorul echipei Petrică Rădăuceanu a fost depistat pozitiv.
Cu doar două zile înainte de a intra în planurile lui Marius Croitoru, unul din fotbaliştii argentinieni repatriaţi de FC Botoşani după începutul pandemiei de coronavirus, a fost depistat pozitiv cu afecţiunea cauzată de acesta, susține monitorulbt.ro. Jucătorul argentinian se afla în izolare de pe data de 18 iunie.

Patronul FC Botoșani îl voia pe Rodriguez pe teren împotriva FCSB

”Astăzi i-au făcut din nou testul și e pozitiv. Asta mi-a spus Cătălin Anton acum. El oricum era în izolare, nu mai înțeleg nimic. Aseară, când am vorbit cu președintele despre Rodriguez, el m-a sunat și mi-a spus că nu are niciun simptom, nimic. Rămâne pentru mine o pierdere pentru că voiam să fie pregătit pentru meciul de sâmbătă. Rodriguez este deja luat la spital. Ce să fac acum? El oricum nu juca la noi, a venit târziu. E un mare ghinion pentru el că a fost depistat pozitiv. El nu va juca. Echipa sigur că pierde într-un fel și altul. Sper să îi găsească înlocuitorul potrivit și să îl ajute Dumnezeu să se facă sănătos și să revină”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Președintele FC Botoșani a infirmat inițial informația

Informația celor de la Monitorul de Botoșani, potrivit căreia testul lui Rodriguez este pozitiv, fusese inițial infirmată în parte de președintele lui FC Botoșani, Cătălin Anton. Acesta precizase pentru Gazeta că testul doi al lui Rodriguez ieșise neconcludent, nu pozitiv. Totuși, la câteva minute distanță, moldovenii au confirmat că la al treilea test al argentianului a ieșit pozitiv.
FC Botoșani s-a aflat în imposibilitatea de a-i readuce la echipă pe Rodriguez și Cascini până pe 18 iunie. Cei doi au luat decizia de a pleca acasă atunci când s-a hotărât suspendarea Ligii 1. La întoarcere, cei doi fotbaliști au intrat în izolare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo