CFR Cluj venea la Voluntari după succesul din Europa League de la TSKA Sofia, scor 2-0, iar echipa lui Dan Petrescu voia să profite de pasul greșit făcut de Universitatea Craiova. Oltenii au pierdut cu 1-0 acasă meciul cu Academica Clinceni și au oferit astfel ocazia ardelenilor să se apropie la doar trei puncte.
De cealaltă parte, o victorie ar fi adus Voluntariul în play-off-ul din Liga 1 dar echipa lui Mihai Teja a rămas cu 10 puncte după 10 meciuri. CFR a învins cu 1-0, scorul preferat al lui Dan Petrescu și continuă astfel drumul spre un nou titlu în Liga 1.

Voluntari - CFR Cluj 0-1. Ardelenii au dominat meciul

Romanian Liga I
Grigore Turda, tot mai aproape de FCSB! "Nu mă pot împotrivi transferului"
IERI LA 09:50
Echipa lui Dan Petrescu a dominat partida de la Voluntari de la un capăt la altul iar golul părea să fie doar o chestiune de timp. Ardelenii au avut ocazii importante încă din primele zece minute însă cele două echipe au intrat la cabine cu scorul de 0-0.
Totuși, CFR a reușit în cele din urmă să deschidă, meritat, scorul în minutul 71. Pereira a driblat superb doi adversari și a centrat apoi în fața porții, acolo unde Râmniceanu a respins din fața lui Vojtus. Din păcate pentru el, mingea a ajuns la Itu, care a marcat fără probleme. Singura veste proastă pentru Dan Petrescu este accidentarea lui Cestor, care părea să fie una gravă.
Romanian Liga I
FCSB ar fi anunțat FRF că nu se poate prezenta la meciul cu Voluntari. Meci pierdut la masa verde
25/10/2021 LA 14:38
Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
25/10/2021 LA 08:38