După titlul cucerit în Serbia, cu Steaua Roșie Belgrad, Zenga e gata de al doilea trofeu de campion într-o țară din Europa de Est. Oficialii din Bănie negociază cu reputatul tehnician italian o revenire în Liga 1, anunță ProSport.
După demisia lui Bergodoi, Oltenii au visat să îl aducă pe Rădoi pe bancă, dar selecţionerul a decis să continue pe banca României. Ca atare, s-a apelat pentru a 3-a oară la soluţia de avarie Corneliu Papură, dar acesta nu e o soluţie pe termen lung. Conducerea vicecampioanei îşi doreşte un tehnician capabil să ia titlu şi, după ce negocierile cu Ronny Levy nu s-au concretizat, s-au reorientat către piața italiană.

Craiova, negocieri cu Zenga

Serie A
Ștefan Radu le-a explicat italienilor de ce a renunțat la naționala României
10/04/2021 LA 07:02
Zenga e liber de contract și e cunoscut drept un tehnician care ține vestiarul unit, astfel că prezintă multe garanții în lupta pentru titlu, pe care oltenii o vor da cu FCSB și CFR Cluj. Momentan, părțile încă sunt la stadiul de negocieri, dar există șanse importante să ajungă la un acord și, după pauza de iarnă, fostul mare goalkeeper să vină la cârma trupei din Bănie.
Votat în trei ani consecutivi (1989, 1990, 1991) cel mai bun portar din lume, Zenga deține recordul de minute consecutive fără gol primit la un Campionat Mondial (518 la Coppa del Mondo 90). Ca antrenor, nu a avut aceleași rezultate ca în cariera de fotbalist, dar a fost mereu un apropiat al fotbalului românesc. Italianul le-a pregătit în Liga 1 pe FC Naţional, FCSB şi Dinamo. De-a lungul carierei sale, tehnicianul de 59 de ani a mai activat la formaţii ca Steaua Roşie Belgrad, Catania, Palermo, Sampdoria sau Wolves. El este liber de contract din august, după despărţirea de Cagliari, formație de Serie A.
Serie A
"Campionatul nu s-a terminat!". Zenga, despre lupta la titlu în Serie A
29/03/2021 LA 11:53
Fotbal
Acestea sunt variantele Craiovei pentru înlocuirea lui Papură după înfrângerea clară cu FCSB
19/12/2020 LA 08:16