Potrivit site-ului doardinamo.ro, la Tribunalul București are loc azi un termen din procesul în care spaniolii reclamă faptul că Pablo Cortacero a fost dat la o parte în mod ilegal de către reprezentanții programului DDB din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Ibericii au pierdut în fața fanilor din DDB o luptă importantă la acel moment, însă nu se gândesc să renunțe la funcții.
Totuși, acționarii spanioli nu au de gând să facă eforturi pentru fotbaliști și personalul clubului. Programată inițial pentru azi, Adunarea Generală a acționarilor, în care trebuia să se facă mărirea de capital de 5 milioane de euri, cerută de Cortacero, nu va avea loc, însă lupta pentru putere poate cunoaște azi un câștigător.

DDB și Cortacero, în lupta pentru putere la Dinamo

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Dacă Pablo Cortacero va avea azi câștig de cauză la Tribunal, el va redeveni principalul om în conducerea clubului din "Ștefan cel Mare". Dacă Pablo Cortacero nu va primi o decizie definitivă în favoarea sa, atunci președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo va rămâne Constantin Eftmescu, omul de încredere al suporterilor.
În ultimul scenariu, fanii își pot relua misiunea de a salva clubul de la pierzanie. Ultrașii au reușit deja să oprească din drum câțiva fotbaliști plătindu-le câteva salarii restante, însă fanii știu că au mult de muncă pentru a putea să pună clubul lor favorit pe picioare. Aceștia au convins deja mai mulți jucători să-și diminueze salariile pentru ca situația financiară a clubului să nu sufere și mai mult în perioada următoare.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39