Potrivit site-ului doardinamo.ro, la Tribunalul București are loc azi un termen din procesul în care spaniolii reclamă faptul că Pablo Cortacero a fost dat la o parte în mod ilegal de către reprezentanții programului DDB din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Ibericii au pierdut în fața fanilor din DDB o luptă importantă la acel moment, însă nu se gândesc să renunțe la funcții.
Totuși, acționarii spanioli nu au de gând să facă eforturi pentru fotbaliști și personalul clubului. Programată inițial pentru azi, Adunarea Generală a acționarilor, în care trebuia să se facă mărirea de capital de 5 milioane de euri, cerută de Cortacero, nu va avea loc, însă lupta pentru putere poate cunoaște azi un câștigător.

DDB și Cortacero, în lupta pentru putere la Dinamo

Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
IERI LA 07:20
Dacă Pablo Cortacero va avea azi câștig de cauză la Tribunal, el va redeveni principalul om în conducerea clubului din "Ștefan cel Mare". Dacă Pablo Cortacero nu va primi o decizie definitivă în favoarea sa, atunci președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo va rămâne Constantin Eftmescu, omul de încredere al suporterilor.
În ultimul scenariu, fanii își pot relua misiunea de a salva clubul de la pierzanie. Ultrașii au reușit deja să oprească din drum câțiva fotbaliști plătindu-le câteva salarii restante, însă fanii știu că au mult de muncă pentru a putea să pună clubul lor favorit pe picioare. Aceștia au convins deja mai mulți jucători să-și diminueze salariile pentru ca situația financiară a clubului să nu sufere și mai mult în perioada următoare.
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
IERI LA 04:59
Romanian Liga I
Dezvăluirile lui Mircea Rednic: după Dinamo - Rapid: "Jucătorii au avut și 7 kilograme în plus!"
IERI LA 20:38