Dinamo are un sezon de coșmar, fiind pe locul 15 în clasamentul din Liga 1 cu 7 etape înainte de finalul sezonului regulat, cu doar 12 puncte. "Câinii roșii" au cea mai slabă apărare din campionat, încasând 48 de goluri în 23 de meciuri, și sunt în pericol real de retrogradare.
Iuliu Mureșan a oferit marți seară noi informații privind situația din Ștefan cel Mare. Administratorul special de la Dinamo a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu Steliano Filip și Plamen Iliev, jucători care își doresc să plece de la echipă, fiind dispuși chiar să renunțe la banii pe care ar fi trebuit să îi încaseze.
"E o situație delicată. Sunt jucători foarte importanți Filip și Iliev. Din păcate, nu mai vor să joace pentru Dinamo. Amândoi s-au antrenat cu noi, dar nu cred că ne vom putea baza pe ei. Va trebui să vedem dacă vom rezilia contractele cu ei ca să aducem alți jucători.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Amândoi sunt dispuși să renunțe la niște salarii, dar nu e suficient. Jucătorii sunt evaluați și nu poți să-i dai cu valoare 0 pentru că se creează o pagubă la club, doar în anumite condiții", a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.
Citește și:

Dinamo vrea să rămână în Liga 1 cu orice preț

Oficialul "câinilor roșii" a comentat și posibilitatea ca Dinamo să rămână în Liga 1 datorită unei schimbări a sistemului competițional, respectiv prin creșterea numărului de echipe de la 16 la 18. Iuliu Mureșan ar prefera și ca echipa lui să beneficieze de pe urma depunctării ori a retrogradării pe criterii financiare a altor echipe.
"Eu nu mă gândesc la ce se întâmplă cu alții și nu doresc răul nimănui. În fotbal, trebuie să primeze criteriul sportiv, dar nu m-ar deranja (n.r. ca Gaz Metan Mediaș să intre în faliment).
Nici dacă s-ar face 18 echipe, nici dacă vor fi depunctate 3-4 echipe din fața noastră. Nu le doresc celor de la Mediaș să dea faliment, dar trebuie să se salveze Dinamo. Încercăm să facem puncte în meciurile următoare", a mai spus Mureșan.
Pentru Dinamo, până la finalul sezonului regulat, urmează duelurile cu FC Botoșani, Universitatea Craiova, UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Rapid, Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26