Echipele din Liga 1 nu au scăpat de pericolul cauzat de coronavirus. La începutul acestei săptămâni, trei jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv. Potrivit jurnaliștilor Sport.ro, este vorba despre portarii Răzvan Udrea și Toma Niga și despre fundașul David Petruț.
Chiar dacă aceștia nu fac parte în mod obișnuit din lotul lui Edi Iordănescu, cei trei fotbaliști au fost chemați să se pregătească alături de jucătorii de la prima echipă în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
Iordănescu nu îi are în această perioadă la antrenamente nici pe fotbaliștii convocați la echipele naționale, nici pe cei accidentați, printre care se numără Florinel Coman, Octavian Popescu și Florin Tănase.
Romanian Liga I
Decimată de Covid-19, FCSB câștigă fără probleme cu CS Mioveni! Keșeru a reușit cel mai frumos gol
16/10/2021 LA 19:23

"Sunt mulți jucători cu probleme medicale"

De altfel, înaintea partidei cu Chindia Târgoviște din a 11-a etapă a Ligii 1, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre cum se simt cei trei jucători importanți ai echipei.
"Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel Coman cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire.
E o chestiune de timp la el, dar sperăm ca în ceea ce îi privește pe Florin Tănase și pe Tavi Popescu să reintre cu echipa în procesul de pregătire începând cu această pauză competițională, după care să-i avem ca soluții poate chiar la primul meci de la reluarea campionatului", a spus Iordănescu.
Romanian Liga I
Încă un jucător de la FCSB, OUT de la meciul cu CS Mioveni! Cine revine în lotul roș-albaștrilor
15/10/2021 LA 11:35
Romanian Liga I
Prima reacție a LPF după apariția cazurilor de Covid-19 la FCSB! Ce se întâmplă cu meciul cu Mioveni
15/10/2021 LA 04:30