Reprezentanții unui club din Serie A sunt foarte atenți la prestațiile tinerilor fotbaliști români. Potrivit jurnaliștilor de la footballnews24.it, șefii lui Torino au pus ochii pe trei jucători de la FCSB și unul de la Rapid București.
Este vorba despre Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, respectiv Rareș Ilie.
Conform sursei citate, directorul sportiv al echipei care ocupă locul 11 în clasamentul din Serie A ar fi fost în România pentru a-i vedea pe jucătorii lui Toni Petrea.
Romanian Liga I
Iosif Rotariu și-a ales favoriții din Liga 1! Cine sunt fotbaliștii tineri pe care i-a remarcat
20/06/2022 LA 14:10
Davide Vagnati ar fi rămas impresionat cel mai tare de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă este conștient că transferurile vor fi extrem de greu de realizat în condițiile în care șefii roș-albaștrilor vor sume uriașe de bani în schimbul celor doi.
Citește și:

Octavian Popescu, dorit de Everton în Premier League

Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a reușit, în 33 de meciuri disputate, 9 goluri și 4 pase decisive, iar cota sa de piață a ajuns în acest sezon la 3 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.
Evoluțiile sale bune l-au adus pe Octavian Popescu în atenția câtorva echipe din Europa, una dintre ele fiind Benfica. Potrivit DigiSport, tânărul jucător le-a stârnit interesul și celor de la Everton, echipă aflată pe locul 17 în clasamentul din Premier League.
Englezii, care luptă să se salveze de la retrogradare, ar fi interesați de transferul românului, pe care îl consideră un fotbalist de perspectivă, și s-ar afla în legătură cu agenții acestuia.
Pare greu de crezut, însă, că Octavian Popescu va fi lăsat să plece la Everton, în condițiile în care conducerea celor de la FCSB vrea câteva zeci de milioane de euro în schimbul mijlocașului.
U-19 Euro
Luca Andronache, marcatorul primului gol al României la Euro U19, a prefațat duelul cu Franța U19
20/06/2022 LA 11:34
Romanian Liga I
FCSB negociază cu un club din Serie A pentru transferul lui Octavian Popescu
20/06/2022 LA 09:54