Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adevărul despre investitorii străini interesați de Dinamo! Anunțul oficialilor din Ștefan cel Mare

Bianca Dumitru

Publicat 08/11/2021 la 20:45 GMT+2

În ciuda rezultatelor dezastruoase obținute de Dinamo în primele 15 etape ale acestui sezon, un fond străin de investiții este interesat de club. Administratorul judiciar al clubului a vorbit motivele pentru care echipa este atractivă pentru acești străini.

Dinamo - CFR Cluj

Credit imagine: Instagram

Dinamo are 12 meciuri consecutive fără victorie în acest sezon de Liga 1, echipa din Ștefan cel Mare aflându-se la finalul turului pe locul 15 în clasament, cu 8 puncte.
Administratorul judiciar al lui "câinilor roșii" a vorbit, însă, despre investitorii străini care s-au arătat interesați în ultima vreme de preluarea echipei. Răzvan Zăvăleanu a declarat că negocierile sunt abia la început, dar că fondul de investiții își dorește să aibă acces facil la cupele europene, considerând că Dinamo este o portiță bună pentru acest lucru.
"Este adevărat. Sunt în contact cu un fond de investiții care mi-au transmis că au clienți interesați de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienți s-au arătat interesați de investiție.
Ne-au adresat câteva întrebări de bun simț și lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.
Ce pot să vă spun despre cei interesați să investească la Dinamo e că sunt orientați spre profit. Ei gândesc că au mai ușor acces la cupele europene cu un club din Estul Europei cum este Dinamo, în comparație cu un club din Vest", a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Dinamo, 5 transferuri în era Rednic

Dinamo a oficializat până la finalul lunii octombrie 5 transferuri de la venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Marko Nunic este ultimul jucător ajuns în "Groapă", un atacant sloven în vârstă de 28 de ani, care a jucat în ultimele 3 sezoane în prima ligă din Grecia.
Nunic a jucat numai în fotbalul sloven până în 2018, evoluând la echipe precum Olimpija Ljubljana, Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc și Gorica, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în prima ligă a Greciei, la AE Larissa.
Ceilalți 4 jucători transferați după revenirea lui Mircea Rednic la echipă sunt Michel Espinosa, Tomas Vestenicky, Nikolaos Kainourgios, Cătălin Carp, toți venind din postura de fotbaliști liberi de contract.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo