Atacantul de 34 de ani a debutat pentru Dinamo în meciul pierdut de "câini" cu Academica Clinceni.

Se retrage după doar 21 de minute?

Joseph Akpala a jucat 21 de minute pentru Dinamo în înfrângerea cu Academica Clinceni, din Ștefan cel Mare. Pentru următoarele două meciuri, atacantul nu a fost în lotul lui Dinamo.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 19 ORE
Conform GSP.ro, Akpala ar fi suferit o ruptură a tendonului ahilean, aceasta fiind o recidivă pentru nigerian.
Ajuns la 34 de ani, Joseph Akpala s-ar putea retrage din cauza acestei accidentări.
„Urmează să facă un RMN să vedem despre ce este vorba. Din păcate, sunt momente dificile pentru Dinamo în fiecare zi și lucrurile nu merg așa cum ne-am dori. Nu știu ce să vă spun acum, pare ceva mai complicat, având în vedere că nu este vorba despre ceva muscular. Accidentările sunt imprevizibile în sport și în viață. Este un jucător care își dorește foarte mult să ajute Dinamo, de asta a și acceptat să vină în momentele astea. Un mare profesionist și un băiat de mare calitate”, a declarat Mario Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, pentru Prosport.

JOSEPH AKPALA LA DINAMO. NIGERIANUL NU A MAI JUCAT DE 13 LUNI

Joseph Akpala a jucat pe parcursul carierei la cluburi precum Esan FC, Bendel Ins., RSC Charleroi dar și la nume mai importante precum Club Brugge (2008-2012) sau Werder Bremen (2012-2014).
El are în palmares 100 de goluri marcate în Belgia, însă a venit la Dinamo liber de contract. Akpala și-a rupt acordul cu KV Oostende în iulie 2020 și de atunci nu a mai jucat pentru nicio echipă. Ultimul meci jucat de nigerian înainte să vină la Dianmo, a fost pe 7 martie 2020.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46