Alexander Gonzalez a devenit liber de contract, dar a ținut să spună totul despre situația incredibilă de la Dinamo, echipă pentru care a jucat mai puțin de 4 luni. Fundașul de 28 de ani din naționala Venezuelei a trăit momente grele în România și ține să le mulțumescă fanilor dinamoviști.
Sosit la sfârșitul lunii august în București, Gonzalez nu știa ce îl așteaptă și își dorea să stea la Dinamo cel puțin doi ani.
"Au început să îmi prezinte un proiect grandios, dar totul s-a dovedit a fi un fals. Erau numai minciuni. Ne-au dat niște mașini jenante. Promiteau în fiecare zi că le schimbă. Au trecut 3 luni, dar nimic. Ne-au promis că vom juca pe un stadion nou, că vom avea o bază de pregătire nouă. Până atunci, urma să jucăm pe Arena Națională. Nu s-a întâmplat, dar s-a dovedit a fi o onoare să jucăm pe vechea arenă. Mare problemă este că de 4 luni nu am primit niciun salariu. Nu sunt doar eu în situația asta, ci și colegii mei, jucătorii, antrenorii, personalul din club, medicii, bucătorii, toți angajații. Situația lor nu e una tocmai bună" a dezvăluit Gonzalez.
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2020/09/12/2885119.jpg

A început exodul de la Dinamo

Dinamo pierde în fiecare zi noi jucători. Toți fotbaliștii păcăliții de Cortacero și-au depus memorii și vor fi plătiți, în timp, de Dinamo. Spaniolul care s-a înțeles cu Negoiță, în vară, să preia clubul, se ascunde!
"Doi prieteni buni au plecat (n.r. Borja Valle și Isma Lopez). A doua zi nu mai era nici medicul. Într-o altă zi a plecat maseurul, apoi bucătarul și tot așa. Un club care a provocat atâtea bucurii, a ajuns scufundat în tristețe. Sunt și lucruri bune, am întâlnit oameni minunați aici, niște colegi extraordinari, care n-au renunțat la fotbal, în ciuda greutăților. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ai mei copii sunt mici și nu înțeleg mare lucru din această situație. Pentru că cel mai rău lucru pe care îl poți face unui om este să îl duci într-o altă țară și să nu îi dai niciun euro. Totul e inuman. Să nu le dai oamenilor niciun salariu timp de 5 luni de zile, într-o țară în care, dacă te uiți pe internet, salariul mediu e de 600 de euro. Să te joci joci cu viețile oamenilor e teribil. Au adus la disperare multe familii, au creat o polemică interminabilă. Nu are cum să iasă ceva bun din asta. Încercăm să mergem mai departe. O organizație de fani, DDB, ne-a oferit tuturor o mână de ajutor. Am acceptat totul pentru club, am gândit cu inima. De azi sunt un jucător de liber, după un an an dificil, din toate punctele de vedere. Bucurați-vă de ce aveți, cele mai bune lucruri în viață nu pot fi cumpărate cu bani. La revedere, Dinamo! Sper să vă îndepliniți obiectivele din acest sezon”, a continuat povestea emoționantă Alexander Gonzalez, într-o postare pe Instagram.
Cu jucători plătiți doar de către fani în 2020, Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, la 5 puncte de zona Playoff.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
25/01/2022 LA 04:58
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55