Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am fost dezamăgit!" Ce nu i-a plăcut lui Edi Iordănescu în meciul dintre Chindia Târgoviște și FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2021 la 23:55 GMT+3

FCSB a reușit să câștige în ultimele secunde ale partidei cu Chindia Târgoviște. După meci, antrenorul Edi Iordănescu a analizat prestația jucătorilor săi, precizând că roș-albaștrii au avut câteva probleme în a-și impune ritmul de joc din cauză că adversarii s-au apărat cu toată echipa după eliminarea lui Kocic din minutul 8.

Edward Iordanescu

Credit imagine: Getty Images

FCSB a fost aproape de a pierde două puncte uriașe în meciul cu Chindia Târgoviște, ținând cont de faptul că gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 8, când Kocic l-a faultat pe Crețu, fiind eliminat.
Roș-albaștrii au obținut, însă, victoria în ultimele secunde ale partidei, prin golul înscris de Budescu dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată în urma unui henț al lui Iacob în careu.
La finalul meciului, Edi Iordănescu a analizat prestația jucătorilor săi și a fost ironic cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe teren, fotbaliștii Chindiei Târgoviște acuzând probleme medicale și cerând intervenția medicilor, ceea ce a dus la fragmentarea jocului.
În plus, antrenorul roș-albaștrilor a criticat faptul că, după ce au rămas cu om mai puțin pe teren, gazdele s-au apărat cu toată echipa, împiedicându-i pe cei de la FCSB să-și impună ritmul de joc.
"Erau punctele pe care le doream, sunt multe lucruri pozitive, sunt și lucruri mai puțin pozitive. Dacă înainte de joc am felicitat tot ce s-a întâmplat la Chindia anul trecut, anul ăsta, toată munca staff-ului tehnic în frunte cu Emil Săndoi, în seara asta nu a plăcut deloc fotbalului.
Cred că e record mondial de câte ori a intrat doctorul în teren în timpul jocului. La fiecare cinci minute, jucător pe jos câte 2-3 minute. Înțeleg că au apărat rezultatul. S-a întâmplat că am luat punctele, au fost și lucruri bune, am avut ocazii, am avut bară, lovitură de cap.
Un adversar care are cultura defensivă, știe să absoarbă presiunea adversarului. Cred că puteam marca mai repede și apoi vorbeam altfel despre acest joc. Am fost dezamăgit de felul cum s-au desfășurat lucrurile. Nu știu dacă s-au jucat 20 de minute în prima repriză și 20 în a doua.
Îmi place când câștigăm, aia contează. De când sunt eu aici s-a marcat în fiecare meci, nu poți să câștigi toate meciurile la rezultat. Și titlurile se câștigă așa. Așa se câștigă puncte, campionate. Pentru mine erau importante punctele. Luați în calcul diferența de puncte din campionat", a declarat Iordănescu.

"Fanii sunt interesați de rezultate"

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre relația pe care o are cu conducerea clubului, precizând că, deși discută frecvent cu șefii săi, are libertatea de a face tot ce vrea din punct de vedere tehnico-tactic.
"Cu patronul o să discut mereu, discutăm constructiv. E patronul clubului, plătește, pentru mine e important să-mi ofere libertatea de care mă bucur. De ce am venit, ca să am de unde să plec?
Dacă va veni un moment în care nu voi decide eu lucrurile, ne așezăm în fața camerei. Eu antrenez fotbal și mă ocup de fotbal. Fanii sunt interesați de rezultate, nu de discuțiile mele cu patronul sau cu managerul echipei. Deciziile îmi vor aparține mie din punct de vedere tehnico-tactic", a adăugat antrenorul roș-albaștrilor, care a explicat și de ce a ales să-l scoată de pe teren pe Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai periculoși jucători ai echipei:
"Keșeru a venit după o perioadă lungă, s-a antrenat cu echipa a doua la Ludogorets. A acumulat, a fost 100% la antrenamente, dar din punctul meu de vedere este un sensibil recul care era normal să vină. Au fost momente la antrenament când eu l-am tras pe dreapta și i-am făcut program separat", a conchis Edi Iordănescu la finalul partidei din a 11-a etapă a Ligii 1.
Pentru FCSB urmează, după pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, partida cu CS Mioveni, programată pe 16 octombrie.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo