FCSB a rămas cu mai puțin de 13 jucători apți pentru meciul cu Farul, programat inițial duminică, 24 octombrie, de la ora 20:30. În aceste condiții, oficialii roș-albaștrilor au cerut joi amânarea partidei. LPF a luat astăzi decizia de a muta meciul dintre Farul și FCSB pe data de 4 noiembrie, de la ora 17:30.
După anunțul Ligii Profesioniste de Fotbal, cei de la Farul Constanța au comentat decizia forului. Gică Popescu a declarat că echipa de la malul mării va respecta hotărârea luată de LPF, dar a ținut să amintească de un caz similar care a avut loc sezonul trecut.
Atunci constănțenii au cerut amânarea partidei cu Poli Iași, programată la începutul lunii noiembrie, cererea fiindu-le respinsă.
Fotbal
Mesajele emoționante postate de Gică Hagi și Gică Popescu de Ziua Națională a României
ACUM 19 ORE

"Anul trecut nu s-a putut, acum se poate!"

"V-am spus și în cursul zilei de ieri că, indiferent care va fi decizia Ligii, aceasta va fi respectată de clubul nostru. Noi ne-am fi așteptat ca decizia să fie aceea de a juca, pentru că o situație asemănătoare, de fapt identică, am avut-o și noi la Iași anul trecut, jucătorii erau accidentați sau infectați cu Covid-19, dar am jucat.
Înaintea meciului am solicitat și noi amânarea, pe motive identice cu cele pe care le-a invocat FCSB. Anul trecut nu s-a putut, anul ăsta se poate. Eu am sperat ca decizia să se ia pe bază de regulament, nu există un articol care să permită unei echipe care are accidentări multe să amâne meciul, dar aceasta este decizia Ligii și noi o vom respecta.
Nu mai vorbesc de explicații, era normal să dea o explicație. Repet, nu există nicio parte de regulament pentru decizia pe care au luat-o. Dar, asta e decizia, ne vom subordona ei. Nu am luat nicio decizie, dar puțin probabil că o vom ataca. Nu e problemă, sunt convins că Gică avea un plan pe care îl va pune în practică începând de astăzi", a declarat Popescu la DigiSport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.

Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Romanian Liga I
Mircea Lucescu transferă, în sfârșit, din Liga 1. Hagi, la masa tratativelor!
20/11/2021 LA 07:50
Romanian Liga I
Reacția lui Gică Hagi despre posibilitatea de a-i lua locul lui Rădoi la națională
19/11/2021 LA 13:00