Istvan Kovacs s-a încălzit pentru a conduce de la centru meciului de la Botoșani, dar a aflat chiar înaintea debutului că a fost depistat pozitiv. Testul a fost făcut de UEFA pentru că Istvan Kovacs urma să fie delegat la o partidă cupele europene.
Arbitrul din Carei a anunțat cu 10 minute înaintea primului fluier gazdele că este pozitiv și s-a recuzat de la meci.
"Eu am respectat regulamentul. Am avut inspirația să verific mailul, am găsit acolo rezultatul testului și imediat am anunțat observatorul partidei. Mă bucur că meciul s-a putut disputa" a spus Kovacs pentru frf.ro
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM 20 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736132.jpg

Federația îl susține pe Kovacs

Federația Romînă de Fotbal susține că Istvan Kovacs a respectat întocmai regulamentul.
"Arbitrul Istvan Kovacs a călătorit singur și a respectat toate normele prevăzute în protocolul medical și, întrucât ceilalți membri ai brigăzii nu au fost considerați contacți direcți, ”centralul” i-a cedat rolul său celui de-al patrulea arbitru delegat pentru această partidă, Bogdan Dumitrache. Noul arbitru de rezervă a fost numit Mihăiță Noroc. Conform protocolului de desfășurare a Ligii 1, arbitrii și jucătorii sunt testați la fiecare 14 zile. Precedentul test efectuat de Istvan Kovacs fusese în data de 12 noiembrie, iar rezultatul a fost negativ" spune FRF.
Istvan Kovacs i-a lăsat locul lui Bogdan Dumitrache și partida de la Botoșani s-a încheiat fără goluri. În urma acestui rezultat, oltenii au revenit, cel puțin temporar, pe primul loc.
Romanian Liga I
Craiova, doar o remiză cu FC Voluntari! Ivan i-a adus un punct echipei lui Rădoi din penalty
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
FCSB și CFR Cluj, doar în deplasare în Cupa României! Programul granzilor în grupele competiției
IERI LA 16:53