Universitatea Craiova a avut prima mare ocazie a meciului în minutul 8, când Cicâldău a fost blocat excelent de Crepulja, după devierea lui Mamut.
Astra a oferit replica în minutul 16, când a reușit să deschidă scorul. Budescu a trimis o centrare cu efect în careul oltenilor, din lovitură liberă, iar Hugo de Sousa s-a întins și a reluat în plasă.
La scurt timp după golul Astrei, David Lazar, care și-a făcut recent debutul la naționala României, a suferit o accidentare ciudată. Portarul trupei lui Eugen Neagoe a degajat de la marginea careului, apoi s-a întins pe gazon.
Romanian Liga I
"E un jucător fenomenal! E foarte greu de oprit!" Reghecampf, după victoria cu 5-0 a Craiovei
ACUM O ORĂ
Pe imagini se poate observa cum Lazar lovește gazonul înghețat în momentul degajării, înainte să resimtă dureri mari în zona gleznei. Portarul Astrei s-a ridicat și a continuat partida pentru câteva minute, solicitând în cele din urmă să fie înlocuit.

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, la a 3-a remiză consecutivă în Liga 1

Craiova a restabilit egalitatea în minutul 45+3, prin Alexandru Cicâldău. Mijlocașul oltenilor a prins un șut fantastic de la marginea careului, expediat în vinclu.
Ritmul partidei a scăzut în repriza a doua, singura mare ocazie fiind trecută în contul oltenilor. Bărbuț a fost găsit cu o pasă de Bancu și a finalizat cu un șut pe lângă poarta apărată de Mihai Popa, tânărul goalkeeper introdus în locul lui Lazar.
S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia Universitatea Craiova se menține pe locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte. Astfel, oltenii au ajuns la a 3-a remiză consecutivă, după cele cu CFR Cluj (scor 0-0) și Sepsi Sf. Gheorghe (scor 0-0).
De cealaltă parte, Astra se află pe locul 12, cu 17 puncte acumulate în 17 etape.
Romanian Liga I
CS U Craiova, instrucție cu Academica Clinceni! Reghecampf, 3 victorii la rând pe banca oltenilor
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 11-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
05/10/2021 LA 11:13