Universitatea Craiova a avut prima mare ocazie a meciului în minutul 8, când Cicâldău a fost blocat excelent de Crepulja, după devierea lui Mamut.

Astra a oferit replica în minutul 16, când a reușit să deschidă scorul. Budescu a trimis o centrare cu efect în careul oltenilor, din lovitură liberă, iar Hugo de Sousa s-a întins și a reluat în plasă.

Romanian Liga I
Anunțul lui Ouzounidis, după Craiova - Hermannstadt 1-0: "Vreau să schimb câteva lucruri!"
19/02/2021 LA 21:35

La scurt timp după golul Astrei, David Lazar, care și-a făcut recent debutul la naționala României, a suferit o accidentare ciudată. Portarul trupei lui Eugen Neagoe a degajat de la marginea careului, apoi s-a întins pe gazon.

Pe imagini se poate observa cum Lazar lovește gazonul înghețat în momentul degajării, înainte să resimtă dureri mari în zona gleznei. Portarul Astrei s-a ridicat și a continuat partida pentru câteva minute, solicitând în cele din urmă să fie înlocuit.

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, la a 3-a remiză consecutivă în Liga 1

Craiova a restabilit egalitatea în minutul 45+3, prin Alexandru Cicâldău. Mijlocașul oltenilor a prins un șut fantastic de la marginea careului, expediat în vinclu.

Ritmul partidei a scăzut în repriza a doua, singura mare ocazie fiind trecută în contul oltenilor. Bărbuț a fost găsit cu o pasă de Bancu și a finalizat cu un șut pe lângă poarta apărată de Mihai Popa, tânărul goalkeeper introdus în locul lui Lazar.

S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia Universitatea Craiova se menține pe locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte. Astfel, oltenii au ajuns la a 3-a remiză consecutivă, după cele cu CFR Cluj (scor 0-0) și Sepsi Sf. Gheorghe (scor 0-0).

De cealaltă parte, Astra se află pe locul 12, cu 17 puncte acumulate în 17 etape.

Romanian Liga I
Craiova - Hermannstadt 1-0. Cicâldău, gol de generic! Pigliacelli, erou în prelungiri
19/02/2021 LA 20:51
Fotbal
Marinos Ouzounidis are cuvintele la el! Ce a spus elenul după ce a debutat cu victorie la Craiova
11/02/2021 LA 22:33