Giurgiuvenii sunt pe loc de baraj, la doar 1 punct distanță de locul care pică direct în Liga a doua, ocupa de FC Hermannstadt.

Se desființează Astra dacă retrogradează?

Valerică Găman, fotbalistul Astrei a fost foarte dezamăgit la finalul meciului cu FC Voluntari și a dezvăluit că echipa sa are șanse mici să mai existe dacă va retrograda la finalul sezonului.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
„Nu trebuie să dau nicio explicație. Asta e, am pierdut, încă depindem de noi. Trebuie să ne refacem repede. Miercuri e un meci cu Viitorul, dacă îl vom câștiga, vom rămâne în prima ligă. Dacă nu, vom retrograda. Noi tot pierdem, de vreo 5-6 meciuri.
E posibil s-o trăiesc și pe asta, cu retrogradarea. Asta e viața unui fotbalist, nu se termină fotbalul dacă retrogradezi. Viața merge înainte. Nu cred că întrebați persoana potrivită. Probabil va fi greu. Părerea mea e că, dacă va retrograda echipa, vor fi șanse mici să mai continue. Nu mai contează ce cred eu. Trebuie să ne jucăm ultima șansă, e o finală pentru noi”, a spus Găman la finalul jocului.
Astra a promovat în Liga 1 în sezonul 1997/1998 și a reușit să câștige titlul în 2016, dar mai are în palmares și o Cupă și două Supercupe ale României.
În sezonul 2016/2017, Astra a ajuns în șaisprezecimile Europa League.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27