Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Avertisment pentru FCSB! La ce adversar din play-off trebuie să fie atenți roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 27/04/2022 la 12:42 GMT+3

CFR Cluj și FCSB sunt în continuare, cu 4 etape înainte de finalul sezonului, despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului Ligii 1. Vasile Miriuță a analizat lupta pentru titlu și a spus că roș-albaștrii vor face un pas greșit, urmând a pierde duelul cu Universitatea Craiova.

FCSB

Credit imagine: facebook

Lupta pentru titlul de campioană a României este foarte intensă în acest sezon, CFR Cluj și FCSB fiind despărțite de două puncte în fruntea clasamentului, cu 4 etape înainte de final.
Vasile Miriuță a analizat lupta dintre cele două echipe. Fostul antrenor al celor de la CFR este de părere că FCSB va face în curând un pas greșit, urmând a le lăsa cale liberă clujenilor spre cel de-al cincilea titlu consecutiv.
Miriuță consideră că echipa lui Toni Petrea nu va putea să se impună în fața Universității Craiova. Formația lui Laurențiu Reghecampf este extrem de motivată pentru că ocupă în prezent locul 3 al clasamentului Ligii 1, având în continuare șanse matematice să devină campioană.
"CFR trece printr-un moment mai greu, mai greu ca în anii precedenți, dar va fi campioană, pentru că nu va mai pierde niciun meci. FCSB nu cred că va putea să bată la Craiova.
Jocul CFR-ului nu e așa cum își doresc ei, dar au cel mai bun antrenor din România, cei mai experimentați jucători și vor gestiona perfect ultimele meciuri", a declarat Vasile Miriuță la Pro Arena.
Citește și:

CAMPIOANA ROMÂNIEI SE POATE DECIDE ÎN ULTIMA ETAPĂ

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj are 48 de puncte, fiind pe primul loc al clasamentului Ligii 1, în timp ce FCSB ocupă a doua poziție, cu 46 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 42 de puncte.
Până la returul cu FCSB din ultima rundă, echipa lui Dan Petrescu le va mai înfrunta pe Farul Constanța (acasă), FC Argeș (în deplasare) și Universitatea Craiova (acasă).
De cealaltă parte, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Argeș (acasă), Universitatea Craiova (în deplasare) și FC Voluntari (în deplasare).
Ultima etapă a sezonului 2021/22 din Liga 1 se va desfășura în weekend-ul 21-22 mai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo