Articol scris de Andrei Bobeică
FC Argeș a câștigat meciul din Ștefan cel Mare contra lui Dinamo, la finalul căruia antrenorul dinamoviștilor și-a anunțat demisia.
"Foarte greu de digerat. I-am anunțat și pe băieți, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulțumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproșez la meciul de azi. Am încercat în permanență, am dominat mult Argeșul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieților în vestiar. Dacă am fi câștigat, da, aș fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit.
Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum știu că au fost supărați. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a declarat Jerry Gane la finalul meciului pierdut cu FC Argeș

"Smurdul", înapoi la Dinamo

Conform GSP.ro, cel care ar urma să-l înlocuiască pe Jerry Gane este Gigi Mulțescu, care a fost demis la începutul sezonului înainte ca echipa să fie preluată de Cosmin Contra. Suporterii din DDB i-ar fi cerut acestuia să conducă chiar de mâine antrenamentele echipei.

Dinamo pierde acasă cu FC Argeș

Dinamo a reușit să revină după ce a fost condusă, dar câinii au pierdut pe teren propriu contra lui FC Argeș. Piteștenii au câștigat cu 2-1 în Ștefan cel Mare și sunt aproape de play-off. Pentru FC Argeș au marcat Robert Grecu și Malele, iar pentru Dinamo Achim.
Piteștenii urcă pe locul 7, la doar un punct de play-off și se luptă cu Botoșani și Clinceni pentru locul 6.
De partea cealaltă, Dinamo, rămâne pe locul 14, loc de baraj, cu 27 de puncte în 27 de etape.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27