Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

BREAKING NEWS | Schimbul verii în Liga 1! FCSB cedează un fotbalist la Craiova și primește doi

Andrei Bobeica

Publicat 27/07/2021 la 20:25 GMT+3

În această seară s-a realizat un schimb de jucători neașteptat între FCSB și Universitatea Craiova.

Craiova - FCSB

Credit imagine: Eurosport

După ce Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al Craiovei, conducerea FCSB a confirmat că s-a înțeles cu oltenii pentru un schimb de jucători.

Vînă out, vin Mamut și Burlacu

Conform GSP.ro, conducerea FCSB a confirmat că îl va ceda pe Ionuț Vînă (26 de ani) la Universitatea Craiova, iar în locul lui vor veni Ivan Mamut (24 de ani) și Andrei Burlacu (24 de ani).
Ionuț Vînă vine pe Ion Oblemenco ca înlocuitor pentru Alexandru Cicâldău, plecat recent la Galatasaray.
În schimbul mijlocașului, FCSB primește doi jucători, Mamut și Burlacu. Croatul va semna cu FCSB pentru doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă 3, iar Burlacu va semna pentru un an, cu posibilitate de prelungire pentru alți 3 ani.
Mamut este evaluat la 450 de mii de euro. Croatul a jucat 26 de meciuri la Craiova și a marcat 3 goluri. Mamut a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Inter Zapresic și Sesvete.
Andrei Burlacu joacă pe postul de extremă stângă și este evaluat la 50 de mii de euro. În sezonul precedent, Burlacu a fost împrumutat la Chiajna, iar în trecut a mai jucat la Chindia, Poli Iași și FC Botoșani. Burlacu a strâns 54 de meciuri la Craiova și a marcat 6 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo