Luni seară, Universitatea Craiova a învins-o cu scorul de 5-0 pe Dinamo în meciul din a 10-a etapă a Ligii 1, grație golurilor marcate de Houri, Ivan, Alexandru George, Căpățînă și Markovic. Dinamoviștii au evoluat cea mai mare parte din timp în inferioritate numerică, Deniz Giafer fiind eliminat în minutul 16 după ce a încasat două cartonașe galbene.
Echipa din Ștefan cel Mare se află într-o situație dramatică. Dinamo nu se mai regăsește, ajungând la 7 înfrângeri consecutive în Liga 1. Singurele puncte pe care le-au câștigat în acest sezon datează din primele etape ale competiției, când au reușit să se impună în fața celor de la FC Voluntari (3-2) și Academica Clinceni (3-1). Astfel, dinamoviștii au doar 6 puncte și ocupă penultima poziție a clasamentului Ligii 1.
Mai mult, formația alb-roșie se află pe podiumul unui top rușinos. Dinamo are a doua cea mai slabă apărare a Europei, încasând 24 de goluri în primele 10 etape ale Ligii 1. Singurele echipe care au primit mai multe goluri în această stagiune sunt Dinamo-Auto și Florești, ambele din Moldova, cu câte 34 de goluri încasate în 12 meciuri. Dinamo este la egalitate cu cei de la Benfica (Luxemburg), care au tot 24 de goluri primite.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Trebuie punctat, însă, că dinamoviștii au cel mai tânăr lot din Liga 1, cu o medie de vârstă de 23,4 ani, echipa din Ștefan cel Mare fiind și cea care s-a bazat cel mai mult pe jucători U21 în acest start de sezon.

Discurs dur al lui Colceag după eșecul de la Craiova

Sorin Colceag, antrenorul interimar al lui Dinamo, nu și-a menajat jucătorii după ce echipa a suferit o nouă înfrângere dură în Liga 1, având un discurs dur la finalul partidei.
"Primele goluri au venit din mingi pe care noi le-am avut în posesie, le-am pierdut foarte ușor și asta le-a făcut viața mai ușoară. Victimă colaterală (n.r.- Deniz Giafer), mingea a fost la noi, cu multe opțiuni de a juca. Cu puțin noroc, a trecut mingea de Ricardo Grigore și el a încercat să rezolve cumva, din păcate nu într-o manieră fericită.
Au lipsit micile detalii, pasele de gol, finalizarea, asta a făcut diferența. Putem să găsim 1.000 de vinovați, dar acum trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile și să începem să ne analizăm pe noi. Băieții pentru Dinamo, ce altă motivație le trebuie?
Trebuie să-ți zică cineva: Joacă?! Eu nu cred că e normal. Când te duci la spital, vine asistenta și-ți spune că doctorul astăzi nu are motivație? La restaurant vine ospătarul și spune: Vezi că bucătarul e nemotivat astăzi?!
Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești. Ne-a lipsit spiritul lui Dinamo astăzi. Dacă n-ai bărbăția să faci un pas în față, n-are cum adversarul să nu profite. Oricine care poate aduce o contribuție la Dinamo, e binevenit", a declarat Sorin Colceag.
Pentru Dinamo, care este pe locul 15 în Liga 1, urmează duelul cu UTA Arad, programat sâmbătă, de la ora 16:30.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59