CFR Cluj face curățenie în lot după parcursul slab din Europa, în timp ce FCSB vrea să întărească lotul pentru a e apropia din nou de titlu. Malcom Edjouma este unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Liga 1 în acest sezon și asta datorită inspirației lui Marius Croitoru. Antrenorul celor de la FC Botoșani a reușit să-l transforme pe francez într-un mijlocaș versatil și eficient, iar ofertele sunt deja pe masa celor de la FC Botoșani. Conform Gazetei Sporturilor, CFR Cluj și FCSB au concurență din Polonia pentru mijlocașul de 25 de ani.
Dan Petrescu este în cautarea unui mijlocaș defensiv care să poată avansa și care are calități pentru a jongla cu mai multe poziții în acea zonă a terenului. Edjouma a demonstrat la Botoșani că poate îndeplini acest rol, care i-a fost familiar atâția ani la CFR Cluj lui Juan Culio. Revenirea argentinianului în Ardeal nu a adus rezultatele scontate, așa că Dan Petrescu a pornit în căutarea unui înlocuitor. Pentru Edjouma, campionii se vor lupta cu FCSB, care prin vocea managerului MM Stoica în consideră pe francez în echipa ideală a anului 2021 în Liga 1.
https://i.eurosport.com/2021/12/30/3278415.jpg
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM 14 ORE
Formula pe care a ales-o Mihai Stoica la TelekomSport: Aioani (Farul) - Sorescu (Dinamo), Ghiță (Farul), P. Iacob (Chindia), Camora (CFR) - Deac (CFR), Edjouma (Botoșani), Rață (Voluntari) - Omrani (CFR), Koljici (Craiova), Ivan (Craiova)
Citește și:

Hagi l-a avut, dar nu a avut încredere în Edjouma

Născut în Franța, dar cu părinți din Camerun și Maroc, Edjouma a crescut de la 9 ani la PSG. Fără șanse de a avansa către echipa mare, Edjouma a coborât în ligile înferioare din Franța.
Gică Hagi la descoperit în lotul lui Lorient, care îl împrumutase în liga a doua, la Chambly. Venit în urmă cu 2 ani la Constanța, Edjouma a prins doar 3 meciuri pentru echipa lui Hagi. Croitoru a spus "Mulțumesc" în momentul în care mijlocașul francez a fost lăsat să plece liber de contract în vara trecută și l-a transformat într-un jucător de bază la Botoșani și o revelație a sezonului în Liga 1.
Patronul Iftime e convins că Edjouma poate echilibra bugetul echipei, chiar dacă asta ar însemna un minus pentru Croitoru. Botoșani a terminat anul 2021 pe locul 4 și va duce o luptă dură pentru ultimele 3 poziții din playoff cu Rapid, Farul și Craiova.
„În sezonul acesta nu am vândut jucători așa cum eram obișnuiți și cum planificaserăm. E obligatoriu să vindem în iarna aceasta, am avea nevoie de vreo 700.000 de euro ca să completăm bugetul. Noi am crescut cheltuielile, inclusiv cu centrul de tineret, fiindcă ne bazam că o să mai avem încasări din transferuri, ceea ce nu s-a întâmplat” a spus Iftime pentru Digisport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03