Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB după mai puțin de trei luni pe banca roș-albaștrilor. Decizia acestuia a fost determinată de criticile aduse de conducere, deși echipa a avut o serie bună în campionat, mai ales în condițiile în care lotul s-a confruntat cu mai multe probleme cauzate de accidentări și de infectările cu Covid-19.
Potrivit Sport.ro, înainte de a pleca de la echipă, antrenorul a avut un mesaj pentru foștii săi jucători, cu care s-a înțeles foarte bine în perioada petrecută la cârma roș-albaștrilor. Edi Iordănescu le-a transmis fotbaliștilor de la FCSB să treacă peste acest scandal care a avut loc între el și conducere și să-și păstreze respectul pentru oficialii clubului.
La mai puțin de 24 de ore de la plecarea lui Iordănescu, FCSB l-a numit antrenor principal pe Toni Petrea, cel care a pregătit echipa și în sezonul trecut.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
ACUM 19 ORE
În acest moment, roș-albaștrii sunt pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, cu 8 puncte mai puțin decât liderul CFR Cluj. În prima etapă din returul sezonului regulat, FCSB va juca pe teren propriu, duminică, de la ora 20:30, în compania celor de la FC Botoșani.

Edi Iordănescu a dezvăluit de ce a plecat de la FCSB

La începutul acestei săptămâni, antrenorul a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea sa de roș-albaștri, susținând că își dorește să uite ultimele luni din viața sa. Iordănescu s-a arătat dezamăgit de faptul că patronul echipei nu a ținut cont de ceea ce au stabilit în momentul semnării contractului și a spus că nu și-ar fi dorit să plece, în cursul zilei de luni menționând că nu are nicio înțelegere cu Federația Română de Fotbal, așa cum s-a speculat.
"Vreau să mă liniștesc. Deja e istorie și încep să mă uit înainte. Mi se pare că sunt niște lucruri care nu sunt clare. Nu mi-am dorit niciun moment să plec. Aveam încredere foarte mare. Știu ce mesaje și telefoane am primit, să nu ne ascundem după deget. În spate sunt milioane de suporteri și el mi-a făcut o promisiune clară.
Nu m-a deranjat că a criticat jocul. Aș fi acceptat multe prezențe în spațiul public. Ce m-a deranjat foarte tare și m-a făcut să am acea notificare a fost când a spus că face ceva pe contractul meu. A fost vorba de promisiunile pe care le-a făcut. N-a dat doi bani pe ce am vorbit. Am fost sunat, am fost convins, nu m-am propus. Am făcut acea adresă care a fost constructivă. A venit un răspuns umilitor.
M-am autoizolat, mi-am văzut de muncă. Am primit mesaje fără număr, pe care nu vreau să le reproduc niciodată. Sunt lucruri intime! Au fost jignitoare, le-am luat personal. Dacă eu continuam, aș fi făcut foarte mult rău oamenilor din jur. Managerul echipei ar fi căzut la mijloc. Am zis că mai bine mă sacrific eu. Oricum, nu mai puteam să avem comunicare și viață lungă", a declarat Edi Iordănescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255803.png
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
ACUM O ZI
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32