Dinamo nu a reușit să iasă din zona "fierbinte" a clasamentului din play-out-ul Ligii 1, urmând a-și disputa prezența în primul eșalon fotbalistic din România în următorul sezon la meciurile de baraj.
Dacă din punct de vedere sportiv această stagiune a fost dezastruoasă pentru echipa din Ștefan cel Mare, în plan financiar lucrurile s-au îmbunătățit.
Administratorul judiciar al clubului a comentat situația de la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu a declarat că jucătorii sunt cu salariile la zi, singurii care nu și-au primit încă banii fiind antrenorii echipei, care urmează să fie plătiți în perioada următoare.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
"E o mare minciună (n.r. că sunt restanțe salariale pentru angajați), chiar astăzi (n.r. joi, 5 mai) am dispus plata salariului la zi pentru cei de la Săftica. Nici vorbă de așa ceva. M-am interesat și eu, mi s-a părut ciudat să apară o astfel de informație. Am vorbit cu salariații de la Săftica, nici vorbă de așa ceva.
Jucătorii sunt plătiți și ei la zi. Următoarele salarii sunt pe data de 15. Astăzi nu vorbim despre astfel de probleme în cazul jucătorilor și al salariaților, dar este adevărat că e foarte greu, pentru că drepturile TV mai vin doar în luna iulie, dacă nu retrogradăm.
E adevărat că astăzi am avut niște discuții cu jucătorii, cu angajații. Sunt anumite probleme în legătură cu salariile antrenorilor, o să rezolvăm și această problemă. Domnul Mureșan nu și-a luat banii. Eu nu numai că n-am luat și pun puncte puncte ca să deduceți ce am făcut noi", a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Cum decurg negocierile cu posibilii investitori

Reprezentantul dinamoviștilor a vorbit și despre cum decurg negocierile cu oamenii de afaceri interesați să investească în clubul din Ștefan cel Mare. Zăvăleanu a spus că stadiul discuțiilor este avansat, menționând că semnarea unui acord nu depinde de rămânerea echipei în Liga 1.
"Sunt foarte optimist că va veni un investitor. Mă ocup în principal de această problemă. Nu le mai pot considera simple discuții, alte amănunte nu vă pot da. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, și îmi pun mari speranțe că vom concretiza ceva.
Mă încânta modul în care dumnealor pun problema în privința potențialelor performanțe ale lui Dinamo. E vorba de oameni cu experiență în domeniul sportiv. Va fi foarte bine pentru Dinamo dacă vor veni. Nu e condiționată venirea dumnealor de rămânerea în Liga 1, dar ar fi un atu rămânerea în Liga 1.
N-am stat la masă cu oricine, am stat la masă cu diferiți oameni care au vrut la Dinamo. I-am verificat și i-am ignorat pe cei pe care am simțit că nu sunt ce trebuie cu Dinamo", a adăugat administratorul judiciar al "câinilor roșii".
Până la finalul play-out-ului Ligii 1, Dinamo le va mai înfrunta pe FC Botoșani și UTA Arad. Meciul cu moldovenii este programat în această seară, de la ora 20:30.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26