Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce avantaj are CFR Cluj în lupta pentru titlu? Răspunsul unui fost jucător de la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 29/04/2022 la 10:47 GMT+3

CFR Cluj și FCSB sunt în continuare, cu 4 etape înainte de finalul sezonului, despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului Ligii 1. Lucian Sânmărtean a comentat lupta pentru titlu, explicând care este marele avantaj al echipei lui Dan Petrescu.

Florin Tănase (FCSB) și Ciprian Deac (CFR Cluj)

Credit imagine: facebook

Lupta pentru titlul de campioană a României este foarte intensă în acest sezon, CFR Cluj și FCSB fiind despărțite de două puncte în fruntea clasamentului, cu 4 etape înainte de final.
Lucian Sânmărtean a analizat lupta dintre cele două echipe. Fostul jucător al roș-albaștrilor a spus că formația lui Dan Petrescu are un avantaj prin jocul pe care îl practică.
Fostul mijlocaș a punctat, însă, în același timp, că Octavian Popescu, Florin Tănase și Darius Olaru au evoluții tot mai bune, fiind într-o formă extraordinară în acest final de sezon.
"Cei de la FCSB sunt într-o formă deosebită, sunt într-un moment foarte bun, jucătorii de impact, Octavian Popescu, Olaru, Tănase, reușesc ușor-ușor să facă diferența pentru această echipă.
Dar eu cred că Dan Petrescu este foarte abil din punct de vedere al jucării meciurilor la rezultat. Și asta s-ar putea să fie marele atu al CFR-ului", a declarat Lucian Sânmărtean la Pro Arena.
Citește și:

CAMPIOANA ROMÂNIEI SE POATE DECIDE ÎN ULTIMA ETAPĂ

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj are 48 de puncte, fiind pe primul loc al clasamentului Ligii 1, în timp ce FCSB ocupă a doua poziție, cu 46 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 42 de puncte.
Până la returul cu FCSB din ultima rundă, echipa lui Dan Petrescu le va mai înfrunta pe Farul Constanța (acasă), FC Argeș (în deplasare) și Universitatea Craiova (acasă).
De cealaltă parte, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Argeș (acasă), Universitatea Craiova (în deplasare) și FC Voluntari (în deplasare).
Ultima etapă a sezonului 2021/22 din Liga 1 se va desfășura în weekend-ul 21-22 mai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo