CFR Cluj a trecut fără emoții de FC Argeș, scor 5-0, într-o seară de coșmar pentru formația piteșteană.
Andrei Prepeliță a suferit o înfrângere greu de digerat pe banca lui FC Argeș. Tânărul antrenor al piteștenilor este conștient de faptul că greșelile individuale au dus la scorul usturător din Gruia:
"Față de alte meciuri, azi am făcut greșeli individuale și asta s-a văzut cu o echipă cu experiență. Până la primul penalty, lucrurile erau ok, așa cum ne propusesem. Din păcate, s-a întâmplat această înfrângere usturătoare, dar nu facem o tragedie, învățăm din ea.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM 13 ORE
Așa cum am făcut mult meciuri bine, caracterele se văd și după o înfrângere și cred că băieții au caracter. Am discutat cu ei, ne lingem rănile și dăm drumul la treabă.
Am luat multe goluri într-un meci, dar tot 3 puncte am pierdut, însă de o manieră care nu ne pune într-o postură bună. Ne cerem scuze tuturor oamenilor de lângă echipă și suporterilor, știu că au mare încredere în noi și vom face totul să câștigăm următoarele meciuri", a apus Adrei Prepeliță, la finalul partidei din Gruia.

CFR Cluj - FC Argeș 5-0. Ce i-a spus Prepeliță lui Maric, după ce fundașul și-a dat autogol și a comis două penalty-uri

Evident, Prepeliță s-a gândit la Luka Maric când a vorbit despre greșelile individuale. Fundașul lui FC Argeș a fost "eroul negativ" în partida cu CFR Cluj, după ce a comis două penalty-uri în prima repriză și și-a dat un autogol în partea secundă.
Prepeliță a dezvăluit că a discutat cu Maric la finalul meciului și l-a încurajat:
"Se întâmplă în viața unui fotbalist și astfel de momente. De când a venit la noi, a avut evoluții consistente, nu a făcut greșeli, dar astea se întâmplă. Am vorbit cu el, i-am spus să țină capul sus, o să analizăm greșelile și învățăm din ele. Nu puteam să-l înlocuiesc, pentru că mai mult rău îi faci.
Eu mesajul ăsta l-am transmis, să trecem peste. O să analizăm ce greșeli am făcut, să nu se mai repete. I-am simțit și în tur puternici, când am jucat și eu, sunt o echipă cu experiență, care se vor bate cu siguranță pentru titlu", a mai spus antrenorul lui FC Argeș.
FC Argeș nu mai pierduse de 11 meciuri oficiale, înaintea partidei complicate din această seară. După 25 de etape, trupa lui Prepeliță se află pe locul 9 în Liga 1, la 6 puncte sub zona playoff-ului.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39