Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"

Bianca Dumitru

Actualizat 28/09/2021 la 07:39 GMT+3

Universitatea Craiova a obținut luni seară o victorie importantă în fața celor de la Dinamo, pe care i-au învins cu 5-0. După meci, antrenorul Laurențiu Reghecampf a vorbit despre ceea ce l-a surprins în echipa alb-roșie, dar și despre cum arată lotul său.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a învins-o cu scorul de 5-0 pe Dinamo în meciul din a 10-a etapă a Ligii 1, grație golurilor marcate de Houri, Ivan, Alexandru George, Căpățînă și Markovic. Dinamoviștii au evoluat cea mai mare parte din timp în inferioritate numerică, în minutul 16 Deniz Giafer fiind eliminat după ce a încasat două cartonașe galbene.
La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a spus că, deși era conștient de problemele adversarilor, nu se aștepta ca aceștia să nu se mobileze deloc. Antrenorul oltenilor s-a arătat surprins de faptul că Dinamo nu s-a mai apărat deloc pe partea dreaptă și și-a felicitat jucătorii pentru modul în care i-au determinat pe rivali să greșească.
"Nu mă așteptam la acest scor, sincer. M-am gândit că vom avea un meci foarte greu, m-am gândit că se vor mobiliza. Din păcate, i-am prins pe Dinamo într-un moment nefericit pentru ei. Îi felicit pe jucătorii mei care au făcut presiune 90 de minute, i-au împins să facă anumite greșeli. Am ratat foarte mult. Se joacă prea mult cu ocaziile, iar în anumite meciuri se poate ca în anumite ocazii fotbalul să ne pedepsească. Am ratat și în repriza a doua.
Pe partea dreapta, văzând că ei nu se mai apără cu niciun jucător pe acea parte, m-am gândit să introduc un mijlocaș pe acea parte.
Pentru mine e numai statistică, mă interesează să ajung la locurile fruntașe. Nu cred că ar trebui să conteze rezultatul, ci doar punctele câștigate. Am prins Dinamo într-un moment dificil, v-am spus. Au probleme, se vede că se întâmplă ceva în mijlocul lor. Nu e problema mea să discut despre acest lucru. Oamenii care iubesc această echipă vor veni lângă ea", a declarat Laurențiu Reghecampf.

"Va deveni un jucător foarte bun"

Tehnicianul Universității Craiova a vorbit și despre cum arată lotul pe care îl are la dispoziție, dar și despre Markovic, cel care a marcat ultimul gol al partidei:
"Markovic e un jucător tânăr, care trebuie susținut, trebuie antrenat foarte bine. De la meci la meci atitudinea lui e alta, aleargă mai mult, e mult mai activ pe faza de apărare, încearcă să aibă ocazii. Trebuie să joace puțin mai simplu, dar cred că va deveni un jucător foarte bun.
Avem lot foarte bun, lot numeros. Ne permitem să schimbăm anumiți jucători în anumite partide. Eu vreau să-i mențin pe toți la un nivel ridicat. Antrenamentele noastre sunt foarte intense și, când avem ocazia, le dăm posibilitatea jucătorilor să joace", a adăugat Reghecampf.
În urma victoriei din a 10-a etapă a Ligii 1, Universitatea Craiova este pe locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte. În următoarea rundă a campionatului, echipa lui Laurențiu Reghecampf se va duela cu marea rivală din oraș, FC U Craiova. Partida este programată duminică, de la ora 21:00.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo