Reghecampf a antrenat în România ultima dată FCSB, echipă cu care a câștigat 2 titluri consecutiv.

Reghecampf, prezentat la Craiova

Fostul antrenor de la FCSB a revenit în România și a semnat cu Universitatea Craiova. Reghecampf va fi antrenorul oltenilor în următoarele două sezoane, iar principalul obiectiv este titlul.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
Reghecampf a fost astăzi prezentat oficial la Craiova într-o conferință de presă, alături de președintele Sorin Cârțu.
"Sunt foarte bucuros că vă reîntâlnesc. Îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor mesajelor. Știți foarte bine că nu sunt prea darnic cu interviurile și aparițiile. E o experiență nouă la un club mare, care își dorește ce îmi doresc și eu, câștigarea campionatului.
Începem cu un meci dificil în două zile, după un prim meci pierdut în deplasare. Sunt sigur că jucătorii vor fi motivați, vor încerca să joace mult mai bine și să uite ultimele două rezultate. O să vorbesc astăzi cu ei, o să avem o ședință pe marginea acestui meci. Trebuie să ne calificăm mai departe!", a spus Reghecampf.
Noul antrenor al Craiovei a fost întrebat dacă a avut și vreo ofertă din partea fostului său club, FCSB.
"Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă de la FCSB? Acum sunt la Craiova!", a spus antrenorul.
Reghecampf a mărturisit că relația dintre el și patronul Craiovei este una apropiată de mai mult timp.
"Relația dintre mine și domnul Rotaru este una veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutam despre ceea ce se întâmplă la echipă. Când am antrenat în Arabia Saudită l-am avut și pe Mitriță la echipă, este foarte apropiat de domnul Rotaru. Nici nu mai contează. Ne-am înțeles.
S-a vândut un jucător important, sunt sigur că oamenii din club vor să acopere golul respectiv. Ne preocupă să sporim valoarea echipei. Nu pot să vă spun câți jucători mai vin. Există valoare, există nivelul necesar pentru a cuceri un campionat. Mai sunt de punctat anumite probleme, dar sigur se vor rezolva. Eu niciodată nu voi veni să spun în fața presei că vreau vreun jucător anume, o să discut cu oamenii din conducere.
În iarnă am avut idei diferite, existau alte priorități. Nu pot să răspund eu, să vă spună domnul Rotaru."
Obiectivul lui Reghecampf la Craiova este unul clar. Oltenii așteaptă titlul pe Ion Oblemenco.
"Avem a treia șansă la titlu, dar campionatul este foarte lung. Toate echipele se întăresc. FCSB, pretație foarte bună, CFR are două meciuri câștigate. Noi încercăm să venim din spate. Cu siguranță vom juca un rol important anul acesta.
Nu avem timp să schimbăm sistemul. Cu timpul, în funcție de lotul pe care îl avem la dispoziție, de calitățile lor, vom încerca și alt sistem. Vedeți, jucăm din 4 în 4 zile, uneori pot lipsi mulți jucători."
Reghecampf va venit cu stafful său la Universitatea Craiova.
"Oamenii care sunt în acest moment la club vor rămâne alături de noi, sunt cu mare experiență și ne pot ajuta. Staff-ul meu va fi format din antrenorii secunzi Cristian Țermure, Viorel Dinu, preparator fizic Bogdan Merișanu.", a mai adăugat Reghecampf.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27