Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce scrie presa din Anglia despre interesul lui Arsenal pentru jucătorul de la FCSB: "Transferul poate reuși"

Bianca Dumitru

Publicat 22/11/2021 la 17:45 GMT+2

Presa din România a anunțat astăzi că Arsenal ar fi cu ochii pe Ianis Stoica, tânărul jucător al celor de la FCSB care a avut o contribuție enormă în victoria cu FC Botoșani de duminică seară. Informația a fost preluată și de jurnaliștii englezi, care au vorbit despre condițiile în care transferul ar putea reuși.

Ianis Stoica (FCSB). Sursa: GSP

Credit imagine: facebook

FCSB a câștigat primul meci de la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a roș-albaștrilor, impunându-se cu scorul de 3-1 în fața celor de la FC Botoșani. Victoria a fost obținută în ultimele 15 minute ale partidei, golurile fiind marcate de Valentin Gheorghe, Ianis Stoica și Florin Tănase în minutele 77, 86 și 90+4.
Ianis Stoica, introdus pe teren în minutul 69 în locul lui Andrei Cordea, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB, reușind și assist-ul la golul lui Tănase. Fotbalistul de doar 18 ani, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 450.000 de euro, a ajuns la 6 goluri și o pasă decisivă pentru roș-albaștri în acest sezon, în toate competițiile.
După meciul cu FC Botoșani, în presa din România a apărut informația conform căreia fotbalistul le-ar fi atras atenția celor de la Arsenal. Potrivit PlaySport, scouterii clubului din Premier League ar fi cu ochii pe Ianis Stoica de două luni, în 2022 urmând a veni în România pentru a începe negocierile pentru transferul mijlocașului.

Ce scrie presa din Anglia despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Jurnaliștii din Anglia au preluat informația apărută în România și au scris în ce condiții se poate realiza transferul lui Ianis Stoica la Arsenal. Cei de la The Sun au notat și ce a declarat patronul celor de la FCSB în această dimineață, când a anunțat că nu îi va da drumul mijlocașului în următoarea perioadă.
"Sub contract până în 2023 cu FCSB, Ianis Stoica ar fi primit în trecut o ofertă de 1,5 milioane de euro. Fotbalul este în ADN-ul familiei sale, tatăl său Pompiliu fiind fost fundaș stânga la Steaua. Capabil să joace ca atacant central sau mijlocaș ofensiv, a petrecut ultimele trei sezoane sub formă de împrumut. A revenit foarte motivat la clubul care l-a crescut și poate reuși un transfer la Arsenal dacă își va continua progresul.
Patronul celor de la FCSB l-a avertizat pe Mikel Arteta, antrenorul de pe Emirates, că nu își dorește să îl vândă pe Stoica momentan. Acesta a spus: 'E bine că Arsenal îl monitorizează, dar nu are rost, pentru că nu este de vânzare. Ar putea fi într-un an sau doi, dar nu acum. E tehnic, e puternic și e foarte inteligent. Dacă te uiți la el, zici că are 23 de ani, nu 18'", se arată în presa din Anglia.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo