Noua echipă, care se va numi Farul, va evolua în Liga 1, în prezent oficialii echipei fiind nevoiți să rezolve situația locului din Liga 2.
Fostul patron al echipei constănțene, Ciprian Marica, cel care va rămâne în cadrul noului club ca acționar, a declarat la conferința de presă că acel loc din liga secundă ar putea ajunge la o altă echipă, în schimbul unei sume de bani.
"Locul Farului din Liga 2 a fost obținut prin muncă, sacrificiu. Așa cum spuneam, încercăm ca toate lucrurile din această unitate să le aducem la un loc. Tot ce a fost construit și e folositor, nu se va pierde. Cu siguranță că nu vom pierde, cel puțin gratis, locul din Liga 2", a spus Ciprian Marica.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
IERI LA 11:28
Echipele care ar putea fi avantajate de fuziunea dintre Farul și Viitorul sunt Comuna Recea, care a retrogradat în Liga 3, și CS Minaur Baia Mare, care a ratat șansa de a promova în Liga 2 după ce a fost învinsă la baraj de Unirea Dej. Băimărenii își doresc să fuzioneze cu CS Maramureș, iar împreună ar vrea să cumpere locul din Liga 2 al celor de la Farul.

Marica, onorat de proiectul lui Hagi

În cadrul conferinței de presă în care a fost făcut anunțul oficial al fuziunii dintre Farul și Viitorul, Marica a mai vorbit și despre importanța acestui proiect, recunoscând că este onorat să colaboreze cu idolul său, Gică Hagi.
"E o zi istorică. Mă bucur să fiu aici. Dacă nu erau fanii, care au renăscut acest club și care au avut încredere în mine, nu eram aici. Cu toții suntem fericiți să fim aici. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, suporterii și oficialitățile. Farul este echipa care spune povestea orașului.
Nu visam la această zi, în care devin partener cu idolul copilăriei mele, Gică Hagi, și să-l am președinte pe Gică Popescu, cel care era alături de mine la primul transfer, de la Dinamo la Șahtior. M-a surprins că Hagi face acest lucru pentru constănțeni, dorește să lase ceva în urmă pentru Constanța. Munca abia acum începe.
Cele două echipe de management, de la Farul și Viitorul, s-au unit într-o singură pe echipă. Îi dorim și pe cei care au fost în trecut la Farul. Suntem într-o perioadă de evaluare", a adăugat Marica.
Toate declarațiile importante de la conferința de presă sunt AICI.
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02