Înfrângerea FCSB-ului de la Sibiu îi putea aduce pe primul loc pe cei de la CFR Cluj, dar elevii lui Edi Iordănescu aveau nevoie de victorie în meciul de acasă cu Voluntari.
Cum era de așteptat, ardelenii au avut inițiativa încă de la început. Hoban a lovit bara în minutul 22, iar Deac a ratat și el o mare ocazie spre finalul primei părți, astfel că la pauză s-a intrat cu tabela arătând ca în primul minut.

CFR Cluj-FC Voluntari 0-0 | Ardelenii ratează din nou șansa de a urca pe primul loc în Liga 1

UEFA Europa Conference League
LIVE BLOG: CFR Cluj - Alkmaar, de la ora 22:00 | Campioana României, obligată să câștige
ACUM 5 ORE
Repriza secundă s-a desfășurat la fel, cu CFR încercând să desfacă apărarea oaspeților. Acest lucru s-a întâmplat în minutul 79, când Vinicius a trimis cu capul spre poartă, dar Rîmniceanu a scos incredibil. Clujenii au cerut gol, dar arbitrul Marian Barbu a considerat că mingea nu a trecut linia porții și a lăsat jocul să continue. A fost o decizie grea pentru brigadă, dar reluările par să le dea dreptate celor de la CFR.
Ardelenii au forțat și pe final, dar nu au reușit să marcheze și meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.
Astfel, CFR ratează pentru a 2-a etapă la rând șansa de a urca pe primul loc în Liga 1. Totuși, prin acest egal, formația lui Edi Iordănescu a egalat-o pe FCSB în fruntea ierarhiei, dar formația bucureșteană are un golaveraj mai bun. Runda viitoare, CFR se deplasează pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, formație în fața căreia a pierdut în turul din Gruia.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 8 ORE