Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României

Bianca Dumitru

Publicat 28/01/2022 la 20:04 GMT+2

CFR Cluj a realizat astăzi un nou transfer. Campioana României a semnat cu Răzvan Sava, un portar în vârstă de 19 ani, care a fost legitimat la Torino FC.

Răzvan Sava

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a anunțat astăzi pe rețelele de socializare realizarea unui nou transfer. Clubul din Gruia i-a obținut semnătura portarului Răzvan Sava, fotbalist român care a evoluat până acum doar în Italia.
Sportivul în vârstă de 19 ani, care a trecut pe la Juventus, Lecce, Pescara și Torino, a semnat cu campioana României un contract valabil până în 2026.
"Bun venit, Răzvan Sava! Cluburile CFR 1907 Cluj și Torino FC au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Răzvan Sava. În vârstă de 19 ani, Sava a evoluat în ultimele sezoane la grupele de juniori ale celor de la Juventus, Lecce, Pescara, dar și Torino FC, echipă care l-a transferat în septembrie 2020. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!", au scris clujenii pe rețelele de socializare.
În acest moment, Dan Petrescu are 3 portari în lot, pe Răzvan Sava, Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean, acesta din urmă fiind cel mai experimentat.
Citește și:

Dan Petrescu, critic după remiza cu FCSB

În primul meci oficial din 2022, CFR Cluj a remizat cu FCSB, scor 3-3. La finalul duelului, Dan Petrescu a menționat că este supărat pe toți jucătorii, dar în special pe Cestor, pe care a spus că regretă că l-a trimis pe teren în finalul meciului. Antrenorul a admis că la începutul partidei ar fi fost mulțumit cu un punct, dar că nu mai poate fi din cauza modului în care s-a terminat meciul.
"E clar că, dacă spuneam înainte de meci că vom face egal, aș fi fost fericit. Dar când conduci cu 2-1 și 3-2...cred că e prima oară în cinci ani când suntem egalați așa. E normal că sunt trist și supărat. Fundașul care intră acolo (n.r. Cestor) nu sare. Mă așteptam ca un fundaș fresh să intre și să dea în minge. Regret că am făcut acea schimbare. Sunt supărat pe toată lumea. Poate mă voi calma la rece și voi aprecia mai mult un punct, dar victoria era senzațională pentru noi.
Când dai 3 goluri pe terenul FCSB-ului și nu câștigi, nu ajungi campion! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte! FCSB arată foarte bine. Dacă s-ar termina campionatul azi, ar fi cinci puncte. Ne bate în două meciuri directe și câștigă campionatul. De asta spun că ar fi trebuit să câștigăm azi.E clar că FCSB are jucători extrardinari, le-ați văzut calitatea. Intrarea lui Vinicius a adus un plus pentru ei. De la mijloc în sus, FCSB are 10 jucători excelenți în lot", a declarat Dan Petrescu.
Cu 8 etape rămase de disputat până la finalul sezonului regulat, CFR Cluj are un avans de 10 puncte în clasament în fața celor de la FCSB. În etapa din acest weekend, campioana României va juca pe teren propriu, luni, de la ora 20:00, contra celor de la FC Botoșani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo