Andrei Burcă s-ar putea despărți în această vară de CFR Cluj. Fundașul de 29 de ani este unul dintre cei mai curtați jucători din echipa lui Dan Petrescu, iar pe urmele sale se află, printre altele, Konyaspor.
Potrivit Sport.ro, echipa care a terminat pe locul 3 în clasamentul din campionatul Turciei la finalul sezonului 2021/22 este dispusă să achite 1,5 milioane de euro în schimbul lui Burcă.
Fotbalistul a recunoscut în mai multe ocazii că își dorește să meargă la o echipă din afara României, dar până acum nu a prins transferul dorit. În această vară, pe urmele fundașului se mai află și echipe din Grecia.
Romanian Liga I
CFR Cluj și FCSB dau cei mai mulți jucători din 11-le ideal al Ligii 1! Cum arată echipa sezonului
03/06/2022 LA 14:48
În plus, la începutul acestui an, Andrei Burcă a fost dorit și în Rusia, la FC Rostov, echipă care era pregătită să plătească 1 milion de euro pentru jucătorul lui CFR Cluj, căruia i-ar fi dat un salariu de 600.000 de euro pe an.
Citește și:

CFR Cluj are oferte pentru 4 jucători

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristian Balaj, a dezvăluit în urmă cu aproape două săptămâni că 4 dintre cei mai buni jucători ai echipei, Claudiu Petrila, Andrei Burcă, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng, au oferte.
Gruparea ardeleană încearcă să reziste tentației de a-i vinde, dar oficialul din Gruia a admis că va fi greu ca toți să rămână sub comanda lui "Super-Dan". Conform cotelor de piață, cei 4 jucători aduși în discuție valorează 9 milioane de euro, lider la acest capitol fiind Burcă, jucător cotat de transfermarkt.com la 4 milioane de euro.
"Până acum am cheltuit mai mult decât am vândut. Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare.
Ar pleca doar în situația în care suma oferită este satisfăcătoare pentru club și pentru jucători. Ar trebui și să avem soluții de a acoperi acele posturi, pentru că ne interesează performanța.
Să plece toți e o șansă mult prea mică, dar 1-2 pot pleca, în măsura în care am fi mulțumiți. Sperăm să avem un parcurs mai bun în cupele europene, iar valoarea lor ar fi mai mare", a afirmat Cristi Balaj.
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
Jucătorii de la CFR Cluj, dezamăgiți după eșecul cu FC Botoșani! "Fotbalul e nedrept"
14/08/2022 LA 19:23