Astra nu a acuzat prea tare problemele care au înconjurat clubul în ultimele zile din cauza acuzelor de dopaj ale unor jucători, iar giurgiuvenii s-au dus în Gruia să arate că locul ocupat în clasament nu este proporțional cu valoarea jucătorilor.
CFR a început mai bine și a avut câteva șanse bune de a deschide scorul, dar ardelenii au fost impreciși la finalizare. Cel mai aproape de gol a fost Vinicius, a cărui lovitură de cap din minutul 16 a lovit bara.
Contrar cursului jocului, Astra a deschis scorul în minutul 21, când un șut slab al lui Budescu a fost deviat de Vinicius în poarta apărată de Sandomierski. CFR a acuzat primirea golului și nu s-a mai apropiat periculos de poarta Astrei până spre finalul primei reprize. Carnat a avut șansa egalării în picior, dar lobul său a trecut peste poartă în minutul 43, pentru ca în prelungirile primei părți șutul lui Deac din lovitură liberă să fie respins din vinclu de tânărul Mihai Popa.
Romanian Liga I
CFR Cluj a câștigat chinuit duelul cu Petrolul! Manea a adus victoria în prelungiri
ACUM 11 ORE

CFR-Astra 1-1 | Ardelenii ratează șansa de a urca pe primul loc în Liga 1

În repriza secundă ardelenii au forțat revenirea, însă ocaziile au venit greu, iar atunci când au venit au fost ratate cu seninătate. Costache a ratat o astfel de șansă în minutul 63, când din numai 2 metri, având toată poarta în față, a trimis în transversală.
Astra putea face de 2-0 în minutul 79, dar Krepulja a ratat incredibil din poziție ideală după ce a fost servit excelent de Valentin Gheorghe. La faza imediat următoare CFR a egalat prin Deac, care a trimis în poartă o minge bâlbâită de apărarea giurgiuvenilor în urma unui corner. Ardelenii au fosțat victoria pe final, dar
Așadar, echipa lui Edi Iordănescu ratează șansa de a urca pe primul loc în clasament, dar antrenorul campioanei rămâne neînvins în Liga 1 de când a preluat echipa. Clujenii rămân la 1 puncte în urma FCSB-ului, iar etapa viitoare vor avea o deplasare foarte dificilă pe terenul Chindiei Târgoviște, echipă care a ajuns la 8 meciuri fără eșec în Liga 1.
De partea cealaltă, Astra acumulează 18 puncte și ocupă locul 12 în clasament, urmând ca în etapa viitoare să joace acasă contra Viitorului.
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea o federație după modelul unguresc! Strategia care ar ridica naționala României
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
FCSB și CFR Cluj, doar în deplasare în Cupa României! Programul granzilor în grupele competiției
IERI LA 16:53