CFR Cluj a trecut fără emoții de FC Argeș, scor 5-0, într-o seară de coșmar pentru formația piteșteană.
Campioana en-titre a deschis scorul în minutul 34, din lovitură de la 11 metri. Maric a comis fault în careu, iar arbitrul Sebastian Colțescu a arătat punctul cu var. Ciprian Deac și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul cu un șut în stânga portarului.
Ardelenii au mai primit un penalty 3 minute mai târziu, după un henț comis în propriul careu de același Maric. Tot Deac a executat și l-a învins pe Greab, de această dată cu un șut puternic, pe centrul porții.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53

CFR Cluj - FC Argeș 5-0. Trupa lui Edi Iordănescu, victorie categorică în Gruia

Recitalul CFR-ului a continuat și după pauză, simultan cu seara "horror" a lui Maric. Fundașul lui FC Argeș și-a trimis mingea în proprie poartă, în încercarea de a respinge centrarea lui Chipciu.
Trupa lui Edi Iordănescu a dus scorul la 4-0 în minutul 69. Costache a reușit o combinație excelentă cu Omrani, la marginea careului, și a finalizat cu un șut la colțul lung. Rondon a stabilit scorul final în minutul 77, cu un șut din întoarcere, de la 16 metri.
În urma succesului categoric din Gruia, CFR Cluj a egalat-o la puncte pe FCSB (54p), în vârful clasamentului din Liga 1.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
20/09/2021 LA 09:47
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
19/09/2021 LA 10:35