Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj n-a reușit s-o bată pe Farul, iar FCSB se poate apropia la doar 5 puncte

Bianca Dumitru

Publicat 19/03/2022 la 22:27 GMT+2

Farul Constanța și CFR Cluj au remizat în această seară, scor 0-0, într-o partidă din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1.

Farul - CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a remizat în această seară, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 0-0, într-un meci din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1. Partida disputată la Ovidiu a fost destul de echilibrată.
CFR Cluj a avut prima ocazie a meciului, în minutul 4, când Deac i-a pasat mingea lui Debeljuh, care a șutat, însă, în portarul Aioani. În minutul 7, a venit rândul lui Betancor să le pună probleme oaspeților, dar șutul său din unghi a trecut peste poartă.
Până la pauză, ambele echipe au mai avut câte o ocazie importantă. În minutul 20, Burcă a trimis un șut de la marginea careului, care a trecut pe lângă poarta constănțenilor. Ulterior, în minutul 29, Jefte a șutat și el de la marginea careului, dar a fost incomodat de fundașul CFR-ului, iar mingea n-a prins spațiul porții.
În a doua repriză, oaspeții au avut mai multe ratări. Imediat după reluarea partidei, Deac a încercat să-i pună probleme lui Aioani, dar goalkeeper-ul a prins balonul.
În minutul 54, același decar al clujenilor a executat o lovitură liberă care ar fi putut fi periculoasă, dar mingea a fost deviată și a trecut peste poartă. După alte 4 minute, Debeljuh i-a pasat în careu lui Deac, însă șutul acestuia din urmă nu a reușit.
Citește și:
Prima ocazie din repriza secundă a celor de la Farul a fost semnată de Adi Petre, în minutul 63, când atacantul a șutat la poarta lui Hindrich, dar portarul a respins balonul.
După doar 7 minute, Jefte Betancor ar fi putut să-și treacă numele pe tabelă, dar mingea șutată de el dintr-o poziție ideală a trecut mult peste poartă. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.
În urma acestui rezultat, Farul a acumulat 25 de puncte și este pe locul 5, în timp ce echipa lui Dan Petrescu a ajuns la 42 de puncte și este liderul clasamentului din play-off-ul Ligii 1. FCSB, principala contracandidată a clujenilor, se poate apropia la 5 puncte de CFR în cazul unei victorii în meciul cu FC Argeș, programat mâine, de la ora 19:00.
În următoarea etapă, formația lui Gică Hagi se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar CFR Cluj va juca acasă cu FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo