Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj negociază cu doi fundași liberi de contract! Cine ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

Bianca Dumitru

Publicat 20/06/2022 la 15:30 GMT+3

CFR Cluj vrea să se întărească în plan defensiv, după ce Rachid Bouhenna a fost transferat de FCSB, iar Andrei Burcă are și el oferte și ar putea pleca din Gruia. Dan Petrescu a pus ochii pe doi jucători care sunt liberi de contract.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj are nevoie de întăriri în apărare. Dan Petrescu a rămas deja fără Rachid Bouhenna, care a fost transferat de FCSB, și l-ar putea pierde și pe Andrei Burcă, pentru care clubul din Gruia a primit deja o ofertă.
În aceste condiții, șefii campioanei din Liga 1 sunt în căutare de fundași centrali. Potrivit ProSport, oficialii CFR-ului au deja două nume pe listă, cu care au început deja negocierile.
Este vorba despre Mamadou Diarra și Jean-Armel Kana-Biyik. Primul este un senegalez de 24 de ani, care s-a despărțit la jumătatea lunii aprilie de Giresunspor. Diarra, care are o cotă de piață de 1,2 milioane de euro, a mai trecut pe la ASC Jaraaf, Boluspor și Bursaspor.
În ceea ce-l privește pe Kana-Biyik, camerunezul va rămâne liber de contract la începutul lunii iulie, când i se termină contractul cu Metz. Fundașul de 32 de ani a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Le Havre, Rennes, Toulouse, Kayserispor și Gaziantep, iar în prezent are o valoare de piață de 500.000 de euro.
Citește și:

CFR CLUJ, CEA MAI ACTIVĂ ECHIPĂ DIN LIGA 1 PE PIAŢA TRANSFERURILOR

CFR Cluj a fost de departe echipa din România care a mutat cel mai bine în perioada de mercato de până acum.
Ultimul sosit în Gruia e Jefte Betancor, care a devenit subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri ale verii în Liga 1. Într-o perioadă în care cele mai multe transferuri înseamnă jucători liberi de contracte, campioana României s-a angajat să plătească în jur de 300.000 de euro pentru golgheterul celor de la Farul Constanța, plus bonusuri financiare. Iar asta în condițiile în care atacantul mai avea un an de contract.
Până la această oră, CFR Cluj a efectuat alte 5 achiziții: Christopher Braun (FC Botoșani), Denis Kolinger (Velje BK), Vito Hammershoy-Mistrati (Randers FC), Karlo Brucic (FC Koper), Karlo Muhar (Lech Poznan).
CFR Cluj se află în prezent în Austria, într-un cantonament, iar sâmbătă a jucat prima partidă amicală, în care s-a impus, cu scorul de 2-0, în faţa vicecampioanei Sloveniei, FC Koper.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo