Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj negociază cu jucători cu experiență în Champions League! Care e obiectivul șefilor din Gruia

Bianca Dumitru

Publicat 16/03/2022 la 13:15 GMT+2

Cei de la CFR Cluj sunt deciși să facă mai multe modificări importante de lot în perioada de mercato de la finalul acestui sezon. Cristi Balaj a anunțat că echipa din Gruia este în discuții cu mai mulți jucători care evoluează la echipe importante, fotbaliști cu experiență în cupele europene.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj se pregătește pentru o vară intensă în ceea ce privește schimbările de lot. Pe lângă jucătorii la care Dan Petrescu este pregătit să renunțe, campioana en-titre a României va încerca și să se întărească pentru următorul sezon.
Potrivit președintelui celor de la CFR Cluj, în Gruia ar putea ajunge în vară jucători cu experiență în cupele europene. Cristi Balaj a declarat că clubul său va încerca să-și construiască un lot puternic, cei de la CFR nefiind mulțumiți de parcursul echipei pe plan internațional în ultimii ani.
"Suntem în discuții cu jucători de calitate, cu jucători care au meciuri în grupele Champions League, jucători de la echipe care sunt în campionate de top, jucători de echipe naționale, sperăm să vină din vară.
Urmează să vedem ce decizii vom lua în funcție de prețeniile financiare ale jucătorilor pe care îi dorim. Vrem să avem o echipă competitivă pe plan internațional, nu suntem multumiți de parcursul nostru", a spus Cristi Balaj, potrivit ProSport.
Citește și:

CFR Cluj și-a luat un jucător din Ucraina

CFR Cluj a profitat de situația fără precedent creată de războiul din Ucraina și l-a legitimat pe croatul Lovro Cvek, un mijlocaș defensiv de 26 de ani, care a jucat la Zorya Lugansk. FIFA a emis de curând o directivă prin care le permite fotbaliștilor străini de la cluburile ucrainene să semneze cu alte echipe până în vară, pentru a-și putea continua activitatea, în condițiile în care campionatul din țara vecină este întrerupt.
"Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a evoluat până acum câteva săptămâni la Zorya Luhansk, în Ucraina, echipă pentru care a bifat 52 de meciuri. Anterior experienței din Ucraina, Lovro a mai jucat în Slovacia la FK Senica, în Slovenia la NK Celje, NK Aluminij și DNS Zavrc, dar și în țara natală la NK Varazdin. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj", a fost comunicatul emis de campioana României.
Lovro Cvek a semnat un contract până la finalul acestei stagiuni, iar CFR are opțiunea de a-i prleungi angajamentul pentru încă două sezoane. Acest lucru este posibil pentru că Cvek avea contract cu Zorya doar până în vară.
În acest sezon, mijlocașul a jucat 23 de partide în toate competițiile pentru Zorya, reușind o pasă decisivă. Cota de piață a croatului este de 800.000 de euro. Cvek este de meserie mijlocaș la închidere, dar poate juca și ca funcaș central, ceea ce îi conferă un mare avantaj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo